Tristan Fewings/Getty Images
Obolio od korone

Iskrena sestra otkrila da omiljeni glumac nije baš sjajno: 'Ipak je samo čovjek'

Iako Tom Hanks i supruga pokušavaju ostati pozitivni i slati takve poruke, uslijed zaraze koronavirusom, njegova je sestra ipak otkrila da imaju i teških trenutaka.

Sestra Toma Hanksa otkrila je novosti o zdravstvenom stanju svog brata koji je nedavno otkrio kako je zaražen koronavirusom, i žena kaže da "nije super". Zvijezda filma "Forrest Gump" jedan je od prvih hollywoodskih celebrityja koji je objavio kako se bori s virusom Covid-19, zajedno sa svojom suprugom Ritom Wilson. Oboje su boravili u Australiji, gdje je Hanks snimao biografski film o Elvisu Presleyu.

Od tad i Tom i Rita, koji oboje imaju 63 godine, dijele s javnošću detalje o svom zdravstvenom stanju i oporavku, često uvjeravajući obožavatelje diljem svijeta da su dobro i da su ostali pozitivni. Isto je govorio i njihov sin, koji je u obraćanju javnosti kazao kako su mu roditelji dobro.

'Nije on bog'

Ali Tomova sestra, Sandra Hanks Benoiton, podsjetila je sve da je njezin brat oskarovac ipak samo čovjek te da mu ovo nije lagan proces. "Komunicirala sam s bratom. Nije super, ali je i dalje okej. Jesam li šokirana? Ne. On je glumac, nije bog, ali medicinska skrb u Australiji je dobra", kazala je sestra.

Sandra se 2016. preselila s obitelji u Italiju i trenutno je u karanteni jer je tu zemlju virus teško pokosio.

Pročitajte i:

Linker
20. travanj 2024 07:50