Skyler2018 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Samoći je kraj

Katie Holmes ponovno ljubi! Tko je misteriozan muškarac zaslužan za njezin veliki osmijeh?

Paparazzi su je uhvatili na večeri s poznatim chefom u čijem društvu se očito odlično zabavljala.

Nakon razvoda od glumca Toma Cruisea, koji je bio poprilično mučan, činilo se da će glumici Katie Holmes trebati dosta vremena da se oporavi i ponovno pronađe ljubav. Sreću je pronašla u zagrljaju glumca Jamieja Foxxa s kojim je bila od 2013., iako je vezu dosta dugo skrivala.

No, nakon dugih šest godina veze, par se odlučio razići sredinom 2019. i to na njezinu inicijativu. Katie se nakon razlaza posvetila kćeri Suri, koju je dobila s Cruiseom, i nije dugo viđena u društvu muškarca sve do neki dan kada su ih paparazzi fotografirali u društvu misterioznog muškarca.

Glumica je vidno dobro zabavljala, a oboje su se glasno smijali i uživali u međusobnom društvu. Naime, Katie je bila na večeri u New Yorku s poznatim chefom Emiliom Vitolom.

Iako joj je Emilio možda samo dobar prijatelj, njezin široki osmijeh govori više od tisuću riječi te poručuje da među njima možda ima i nešto više od prijateljstva.

** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN FRANCE, GERMANY, POLAND ** New York, NY  - *EXCLUSIVE*  - Katie Holmes and Jamie Foxx show their love for each other as they hold hands after brunch. The duo are seen heading to Katie's apartment.

Pictured: Jamie Foxx, Katie Holmes

BACKGRID USA 16 APRIL 2019, Image: 426442972, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA
Katie Holmes i njezin bivši partner Jamie Foxx.

Čisto sumnjamo da će Kate nakon ove fotografije odmah pohrliti javiti medijima da ima novu ljubav jer je tako skrivala i Foxxa neko vrijeme. Tada se nagađalo kako je glumica vezu s njim skrivala zbog bivšeg supruga jer joj je on u njihovom brzinskom razvodu uvjetovao da ne smije imati novog partnera idućih pet godina ili će ostati bez svega. Ipak, nekoliko godina kasnije se ohrabrila i svijetu pokazala svog novog partnera, kada ga je dovela na svečanu Met Gala večeru.

Mučan razvod

U nedavnom intervjuu za InStyle, glumica je progovorila o razvodu s Cruiseom. "To vrijeme je bilo napeto i intenzivno. Sve to privuklo je veliku pažnju medija i javnosti, a uz sve to imala sam i malo dijete. Mnogi ljudi koje do tada nisam poznavala na kraju su mi postali prijatelji i puno su mi pomogli", ispričala je Katie te otkrila kako se tijekom tog mučnog razdoblja dogodilo i nešto lijepo.

NEW YORK, NY - DECEMBER 19:  Actors Katie Holmes and Tom Cruise attend the
Getty Images
Katie Holmes bila je u braku s Tomom Cruiseom šest godina.

Vozač taksija joj je nenadano pomogao u večeri koja joj je bila posebno teška. "Bio je taj nevjerojatan trenutak i mislim da sam ridala. Suri je imala šest ili sedam godina i vozila sam je spavati kod njezine prijateljice. Stigli smo pred tu zgradu, a vozač taksija pomogao mi je otvoriti vrata i potom ju je nosio do zgrade kako se ne bi probudila. Bio je nevjerojatno ljubazan", prisjetila se glumica te istaknula da joj je kći Suri najveći prioritet.

Čitajte i:

Zastrašujuća učenja Scijentološke crkve! Nakon smrti supruge, Travolta bi ih navodno mogao napustiti

Ovakvu je ne viđamo često: Ljetni look Katie Holmes privlačio je poglede, svi su gledali u njezin trbuh

Katie Holmes progovorila o razvodu: 'Bilo je napeto i intenzivno, ali onda se dogodilo nešto lijepo'

Linker
18. travanj 2024 18:11