Gastro music festival
 Promo / Jan Serdar
Život u metropoli

Kreće nova normala: Uskoro počinje prvi ovogodišnji zagrebački gastro music festival

Najljepši zagrebački festival street food delicija, dobrog ritma i ugodne atmosfere od 19. lipnja razveselit će sve Zagrepčane i sve izvjesnije turiste te tako dati podršku i obol našem potresom oštećenom gradu.

Tople ljetne večeri, zabavna druženja nakon posla, ručkovi u parkovima, terase, kokteli, dobra klopa, ekipa i veselo druženje, sve to nam konačno, nakon velike Covid-19 pauze, donosi Gastro Music festival koji uskoro počinje na Zrinjevcu kao prvi post-corona festival .

Najljepši zagrebački festival

"GASTRO MUSIC by Staropramen“ tako će se održati četvrtu godinu zaredom, od 19. do 28. lipnja u prirodnom ambijentu, tradicionalno u najljepšem gradskom parku Zrinjevcu, u skladu sa svim epidemiološkim preporukama i uz najviše higijenske standarde, pritom nudeći specifičnu gastronomsku priču i jedan drugačiji doživljaj bogate zagrebačke ponude naše baštine u "novo normalnim“ uvjetima.

Promo / Jan Serdar
Glastro music festival

"Najljepši zagrebački festival“ street food delicija, dobrog ritma i ugodne atmosfere razveselit će sve Zagrepčane i sve izvjesnije turiste te tako dati podršku i obol našem potresom oštećenom gradu.

Promo / Jan Serdar

Gradska oaza

U cvjetno uređenoj gradskoj oazi, picnic i dječjoj zoni, snažnu street food ugostiteljsku ponudu predstavit će ponajbolji ugostitelji, slastičarnice i bistroi poput El Tora, RougeMarina, Timea, Kofera, Amelie, American Dollar bara, Panija, Rakijarnice, Tipsya i Beera bara te prirediti raznovrsne specijalitete s izraženim autorskim pristupom.

Promo / Jan Serdar

Ako želite uživati u vrhunskoj gastronomiji koja će se i ove godine vrlo kreativno sljubiti s muzikom putem raznih tematskih večeri s naglascima na najpopularnije žanrove moderne glazbe poput jazza, popa, soula, housea, reggaetona i najboljih hitova domaće scene u izvedbi poznatih i mladih izvođača, GASTRO MUSIC je vaše obavezno lipanjsko odredište.

Pročitajte i:

Animafest Zagreb Otvara program ljetne pozornice Tuškanac s tri animirana hita

Pregršt odličnih filmova svih žanrova čeka vas na Ljetnoj pozornici Tuškanac!

Svaki dan, cijelog ljeta: Počinje 'Ljeto u Tehničkom', bogat i raznolik program za Zagrepčane i goste

Svi putevi vode u Šibenik: Više od deset omiljenih glazbenih imena nastupa za proslavu prvog dana ljeta

Linker
02. listopad 2022 23:59