Damir Krajac / Hanza Media
Sportom protiv korone

Nismo znali da Rene Bitorajac toliko briljira s loptom, fanovi oduševljeni: 'Trebamo takve talente'

Mnoge domaće zvijezde istaknule su važnost rekreacije tijekom izolacije, a jedan od njih je i domaći glumac koji se na društvenim mrežama pohvalio da nogomet ima u 'malom prstu'.

Domaći glumac Rene Bitorajac već godinama se hvali da je vrsni poznavatelj nogometa, ali tek je sada pokazao da se osim teorije odlično snalazi i u praksi. Svoje odlične vještine s loptom podijelio je u videu na Instagramu koji je oduševio njegove pratitelje.

"Kad su sve sportske aktivnosti stopirane, samo podsjećam menagere i trenere na svoju izrazito istančanu, filigramski preciznu, oku dopadljivu, publici atraktivnu, protivniku demoralizirajuću te nikako beskorisnu ili tehnikuraditehnike tehniku. Javite se, mlad sam, 48 godina, spor i teško okretan, što je u poplavi mladih, brzih i živahnih nogometaša, pravo osvježenje. Možda je samo problem kaj ne znam šutjeti!? Ponude u komentare molim", našalio se Bitorajac.

"Prejak si", "Svaka čast" i "Zanima me s kakvom tjednom plaćom biste bili zadovoljni", "Meni je to dovoljno za repku", bili su samo neki od komentara fanova koji su pohvalili njegovo snalaženje s loptom.

zagreb 10.11.2015
bivse kino Mosor, branko djuric djuro i rene bitorajac 
na slici: branko djuric djuro, rene bitorajac 
foto vedran peteh
Vedran Peteh
S Brankom Đurićem Đurom pokrenuo je kazalište Luda kuća

Nakon što je uz Igora Mešina vodio šest sezona showa "Supertalenta", sredinom prošle godine odlučio je napustiti projekt.

"Da, odlazim iz Supertalenta. Na Novoj TV nikada nisam bio zaposlen već sam kao voditelj radio honorarno kao i sve drugo - od filmova do serija. Fokus mi je već duže vrijeme na Ludoj kući koja je ludo odradila svoju prvu sezonu, a kao samostalni umjetnik biram projekte u kojima želim sudjelovati", rekao je tada Bitorajac koji od travnja 2018. s kolegom i prijateljem Brankom Đurićem Đurom vodi otvorio kazalište "Luda kuća".

Čitajte i:

Linker
24. travanj 2024 03:07