instagram
Nije mu lako

Otkrio kako se osjeća: Borna Ćorić zahvalan na podršci u teškim vremenima otkako je pozitivan na koronu

Hrvatski tenisač poručio je kako još uvijek ne pokazuje nikakve simptome koronavirusa nakon što je testiran pozitivno na humanitarnom turniru Adria Tour u Zadru.

Prošla su četiri dana otkako je Ćorić bio pozitivan i za sada nema nikakvih simptoma.

"Prošlo je nekoliko dana otkako sam bio pozitivan na COVID-19. Izuzetno sam zahvalan što se još uvijek dobro osjećam i nemam nikakvih simptoma. Hvala vam puno na svim porukama ljubavi i podrške koje sam dobio dok sam u izolaciji. Dat ću sve kako bi ostao u formi," poručio je 33. tenisač svijeta na Twitteru.

Koronavirus na teniskom turniru

Adria Tour, čiji je inicijator i glavni organizator najbolji svjetski tenisač Novak Đoković, prekinut je u nedjelju, uoči finalnog dvoboja u teniskom centru na zadarskom Višnjiku, nakon što je Bugarin Grigor Dimitrov objavio putem društvenih mreža da je testiranje kojem je podvrgnut u Monte Carlu pokazalo da je pozitivan na Covid-19.

Nakon toga su testirani svi igrači i osobe koje su dolazile u kontakt sa zaraženim bugarskim tenisačem, a epilog je da su pozitivni na Covid-19 bili Novak Đoković i njegova supruga Jelena, hrvatski Davis Cup reprezentativac Borna Ćorić, Đokovićev kondicijski trener Marco Panichi, trener Grigora Dimitrova Christian Groh, srpski tenisač Viktor Troicki koji je igrao na beogradskom turniru Adria Toura te novinarka sportske redakcije HTV-a Mirna Zidarić.

Pročitajte i:

Tenisač pozitivan na koronavirus, oboljela i njegova supruga. Aleksandra odbrojava dane do poroda

Mirna Zidarić otkriva kako se zarazila u Zadru: 'Žao mi je što sam skinula masku'

Novak Đoković i njegova supruga Jelena dobili su rezultate testiranja: Oboje su zaraženi koronavirusom

Linker
01. listopad 2022 02:58