Instagram
teška situacija

Tenisač pozitivan na koronavirus, oboljela i njegova supruga. Aleksandra odbrojava dane do poroda

Beogradski tenisač Viktor Troicki zaražen je koronavirusom, medijima je otkrio da se testirao nakon što je njegova trudna supruga Aleksandra dobila pozitivan nalaz. Testiranju su podvrgnuli i trogodišnju kćerkicu, no ona je negativna.

Tenisač Viktor Troicki objavio je da je zaražen koronavirusom. Nije poznato kada se i gdje Troicki zarazio i ima li to veze s Adria Tourom kojeg je u Beogradu Troicki posjetio kako bi dao podršku prijatelju i kolegi Đokoviću, organizatoru turnira. Viktor je objavio da su pozitivni i on i njegova supruga, dok njihova trogodišnja djevojčica ima, srećom, negativan rezultat testiranja na Covid-19.

Troicki je u nešto težoj situaciji od svojih kolega budući da je zaražena i njegova trudna supruga Aleksandra, koja bi svakog časa, točnije u srpnju, trebala na svijet donijeti drugo dijete.

"Točno je, supruga i ja smo pozitivni. Ona je testirana u petak, a kći i ja u nedjelju, nakon što smo saznali da je Aleksandra pozitivna. Kći je negativna, a supruga i ja smo pozitivni", rekao je za Telegraf Troicki.

Borna Ćorić objavio: 'Nemam simptome, a žao mi je ako sam prouzročio bilo kome problem'

Da podsjetimo, u nedjelju uoči finala Adria Toura u Zadru, bugarski tenisač Grigor Dimitrov objavio je da je pozitivan na koronavirus nakon čega je finalni meč između Novaka Đokovića i Andreja Rubljova otkazan. Ubrzo je stigla vijest da je zaražen naš tenisač Borna Ćorić, koji je na Instagramu objavio rezultate testiranja, dodavši da nema simptome bolesti te da se osjeća dobro. Goran Ivanišević i Marin Čilić objavili su nakon testiranja da su negativni na koronavirus.

Čitajte i:

Zvijezda Juventusa ima koronavirus, zaražena je i njegova djevojka

Supruga kanadskog premijera oboljela od koronavirusa! Justin Trudeau u samoizolaciji 14 dana, simptome još nema

I Johnson je pozitivan! Od posljedica koronavirusa preminula i princeza

Koronavirus ubio društveni život. Veliki koncert otkazala Vesna Pisarović, Škoro, odgođen Bob Geldof...

Ljepota je zdravlje: ne treba paničariti, ali bi bilo dobro primijeniti ove mjere zaštite

Linker
24. travanj 2024 07:50