GEBE / Backgrid UK / Profimedia
Sreća je velika

Romansa kao iz bajke: Zaljubili se na svadbi prijatelja, vjenčali nakon tri godine veze, a sad će dobiti i bebu

Zvijezda serije 'Glee' i njezin suprug okusit će čari roditeljstva u ovo izazovno vrijeme, a dijete će biti kruna njihove ljubavi koja je započela prije tri godine.

Nešto više od godinu dana otkako su stupili pred oltar, glumica Lea Michele i njezin suprug, predsjednik modne kompanije AYR Zandy Reich imaju još jedan razlog za veselje - postat će roditelji. Izvor blizak paru potvrdio je glasine za magazin People te rekao da su oduvijek željeli biti roditelji.

Inače, Michele je najpoznatija po ulozi u TV seriji "Glee", a s Reichom se počela viđati 2017., nakon što ga je upoznala na vjenčanju najboljih prijatelja jer su zajedno sjedili za istim stolom. Iako su se prije toga poznavali, mogli bismo reći da su "kliknuli" upravo na tom vjenčanju.

Nekoliko mjeseci su skrivali svoju vezu, da bi je potvrdili u srpnju 2017., a samo godinu dana nakon toga, pale su i zaruke. Reich je glumicu iznenadio dijamantnim prstenom.

"Mislim da sam mu najprije rekla da se prestane zezati jer sam bila toliko iznenađena. Gotovo ničega se ne sjećam, a i njemu je sve maglovito. Na kraju nismo bili niti sigurni jesam li rekla "da" ili nisam", prisjetila se Michele.

Samo vjenčanje održalo se u Sjevernoj Carolini u društvu najbližih, a ceremoniju je vodio Ryan Murphy, kreator serije "Glee". Iako sada živi najljepše trenutke, Michele je prije Reicha doživjela jedan od najbolnijih rastanaka, onaj s glumcem i kolegom Coreyjem Monteithom koji se slučajno predozirao 2013. pa mu glumica svake godine posveti objavu na Instagramu.

Čitajte i:

Glumica otkrila da se na pragu tridesete suočila s teškom dijagnozom te se izliječila prehranom

Zaljubili su se na svadbi prijatelja, a za vikend su imali svoju: Lea je imala hit vjenčanicu!

5 godina nakon životne tragedije osmijeh joj je ponovno na licu

Linker
22. travanj 2024 06:48