Slavko Sobin
Nova ljubav?

Slavko Sobin uživa u morskim radostima: Tko je misteriozna plavuša koja mu pravi društvo?

Domaći glumac trenutno se opušta na jadranskoj obali te doživljaje dijeli s fanovima na društvenim mrežama. Posljednja fotografija zaintrigirala je mnoge jer je na njoj djevojka koju baš i ne viđamo na njegovom profilu.

Glumac Slavko Sobin odlučio se malo odmoriti od uređivanja svoje stare-nove kuće i rada u vrtu i posvetiti se uživanju u suncu, kupanju, sunčanju i ostalim morskim radostima. Na svom Instagram profilu već nekoliko dana dijeli fotografije s ljetovanja, a posljednja je izazvala mnogo "upitnika" jer je na njoj u društvu misteriozne plavuše.

"Mara najviše voli malo dignit noge u zrak kad se sunča", našalio se Sobin, misleći na svog kućnog ljubimca. No, djevojka s kojom se dobro zabavlja zapravo i nije toliko nepoznata. Riječ je o Splićanki Vesni Parčini, Sobinovoj najboljoj prijateljici, nekadašnjoj manekenki s inozemnom karijerom, a sada uspješnoj poslovnoj ženi.

Zbog prirode posla proputovala je gotovo cijeli svijet, a jednom je rekla kako je jako teško uspjeti u manekenstvu jer ništa ne dolazi preko noći pa je važno biti strpljiv i hrabar. Također, dodala je da smo u krivu misleći da je manekenstvo glamurozno jer redovito na kraju dana "pada s nogu".

Iako iz Sobine objave nije jasno je li mu Vesna više od prijateljice, nedavno je za IN Magazin priznao da je sretan u ljubavi.

Processed with VSCO with av8 preset
Privatni album
Slavko Sobin na svom imanju pored Zagreba.

"Trenutno mi je privatni život OK. Već dugo mi je privatni život OK, onako fino lijepo ravna crta kako treba biti i ne zamaram se time. Sve je lijepo, eto. Čak si dobio neku informaciju koju drugi ne dobiju! Progovorio sam o tome'', rekao je kroz smijeh te dodao:

"A nemam pojma, nemam pojma. Imam dane kad mislim da starost trebaš doživjeti u paru, u sreći, djeca, obitelj, a imam dane kada mi se ne da, kad bi najrađe s ruksakom otišao na Tibet i tamo se penjao, tamo zaglavio u nekom kamenu i tako umro. Ne znam, tu sam baš ono, neodlučan sam", iskren je bio Slavko.

Čitajte i:

Životni zaokret Slavka Sobina! Napustio je Zagreb, otkrio nam detalje odlaska i planove za budućnost

Sreću više ne skriva: Slavko Sobin 'popustio' i konačno otkrio da je zaljubljen već godinama

Proslavljeni hrvatski bloger otkazao svadbu i medeni mjesec sa zaručnicom Andreom

On je kao melem na ranu: Zbog poruke Slavka Sobina domaća glumica se topi od nježnosti

Linker
24. travanj 2024 14:34