Screenshot
Poslušajte Coronasong

Studenti medicine obradili hit domaćeg pjevača kao podršku svim liječnicima i oduševili zemlju

U ova kaotična vremena jedna od stvari koja nas može smiriti, razveseliti i dati nam nadu jest glazba. Virtualni zbor Lege artis snimio je obradu pjesme Tonyja Cetinskog kako bi bar malo razveselio sve one koji danonoćno brinu i spašavaju tuđe živote.

Dok smo mi u toplini svog doma i razmišljamo čime ćemo ispuniti vrijeme, liječnici svaki dan riskiraju svoje zdravlje kako bi spasili brojne živote ugrožene virusom COVID-19. U znak podrške studenti medicine liječnicima su posvetili pjesmu i oduševili društvene mreže.

Virtualni zbor pod imenom Lege artis napravio je obradu pjesme Tonyja Cetinskog, a pjevaču su uputili sljedeće:

"Kao studenti Medicinskog fakulteta u Zagrebu okupljeni u pjevački zbor Lege artis snimili smo ovu pjesmu podrške za naše doktore, ostale medicinske djelatnike i Medicinski fakultet. Kako je mnogo naših profesora na prvoj crti obrane i osim s pandemijom COVID-19 moraju se nositi i sa štetom bolnica i ostalih fakultetskih zgrada nastalih u potresu, nadamo se da će ih ova pjesma barem malo razveseliti i podsjetiti da njihovi studenti misle na njih.

Zagreb, 211217.
Lisinski.
Generalna proba humanitarnog koncerta Moja uciteljica zove se nada.
Tony Cetinski.
Foto: Biljana Blivajs / CROPIX
Biljana Blivajs / Hanza Media
Tony Cetinski uoči humanitarnog koncerta 'Moja učiteljica zove se nada' krajem 2017. godine u Lisinskom.

Snimili smo obradu vaše pjesme "Sve je s tobom napokon na mjestu" s prikladno promijenjenim tekstom i to - s obzirom na epidemiološku situaciju - iz sigurnosti svojih domova, kao 'virtualni' zbor", poručili su simpatični studenti i na svoju izvedbu dobili mnoštvo pozitivnih komentara oduševljenih slušatelja.

Među njima je bio i Tony Cetinski koji je na svojim profilima na društvenim mrežama odmah podijelio video uz komentar: "A ja ponosan! Sve će biti u redu ljudi!! Voli vas Tony!".

Najbolja zaštita trenutno je ostati doma, stoga podržite kampanju #ostajemdoma

Čitajte i:

Linker
18. travanj 2024 19:48