CROPIX
TO JE TO!

Vratio se omiljeni ritual: U poznatom zagrebačkom frizeraju uslužit će vas i najdražim magazinom!

Nakon gotovo dva mjeseca vratio se život u frizerske salone, a s njim i časopisi koje žene tako rado listaju dok čekaju novu boju kose, neki njegujući tretman, frizuru...

Čitanje magazina oduvijek je bilo dio rituala koji si neki priušte jednom tjedno, a neki tek jednom mjesečno, pa je mnoge vlasnike salona zbunila informacija otprije nekoliko tjedana - o zabrani držanja svih vrsta tiskovina kao mogućih prijenosnika zaraze.

U međuvremenu se pokazalo da je riječ o dezinformaciji, jer takve zabrane nema među mjerama zaštite što ih propisuje Hrvatski zavod za javno zdravstvo niti je igdje u svijetu zabilježeno da se netko zarazio - novinama.

Zagreb, 080520.
Preradoviceva ulica.
Frizerski salon Antonija pretplatnik je na magazin Gloriu.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
CROPIX
Antonija Mužar iz Studia Antonija i njena frizerka Irena Tarandek svojim klijenticama uz frizuru nude i mnogim ženama omiljeno štivo.

Nije to - to, a nije ni zarazno: Kakav je to odlazak frizeru bez omiljenog štiva!?

- Kava, novine u krilu i sat, dva vremena koje će posvetiti sebi u frizerskom stolcu, iznimno su nedostajale našim klijenticama. Bez listanja magazina posjet frizeru nije potpun, stoga smo već nakon tri dana rada, na oduševljenje svih, unijeli Gloriju u naš prostor - rekla nam je Antonija Mužar, vlasnica zagrebačkog Studija Antonija uz naglasak kako klijenti sada frizerske salone doživljavaju još više kao mjesto opuštanja.

Stoga, ako tražite frizerski salon u Zagrebu koji će vam pružiti sve čari odlaska na frizuru, toplo preporučujemo ovaj u centru Zagreba na adresi Preradovićeva ulica 24. Ne zaboravite, naručiti se morate telefonom, a broj je 01 4872 123.

Linker
10. travanj 2024 03:31