MODNI IZAZOV

Wow efekt za pamćenje: Haljinu boje leda Dakote Johnson morate vidjeti sleđa!

Američka glumica i aktivistica Dakota Johnson oduševila je modnim izborom za premijeru svog filma ‘Cha Cha Real Smooth‘ na njujorškom Tribeca film festivalu.

Američka glumica Dakota Johnson (32) pravila uspjeha u show biznisu i filmskoj industriji upila je s majčinim mlijekom. Unuka proslavljene Hitchcockove glumačke muze Tippi Hedren, te kći Melanie Griffith i Dona Johnsona već je treća generacije obitelji kojoj su vrata Hollywooda širom otvorena.

image

Dakota Johnson je treća generacija glumačke obitelji

PHOTO IMAGE PRESS/SHUTTERSTOCK

Što sve može i zna pokazala je u svojoj impresivnoj filmografiji koja uključuje umjetničke naslove, ali i megaspektakle, te komercijalne uspjehe kao što su ‘Pedeset nijansi sive‘, a već je mnogo puta pokazala i potvrdila kako je s razlogom smatramo nenadmašnom kraljicom stila.

image

Dakota Johnson je glumica i producentica filma 'Cha Cha Real Smooth'

PHOTO IMAGE PRESS/SHUTTERSTOCK

Na premijeru svog novog filma ‘Cha Cha Real Smooth‘, tople i emotivne filmske priče o neobičnom prijateljstvu mladića, autistične djevojke i njezine majke, koji je predstavljen na njujorškom Tribeca Film Festivalu, stigla je u kostim haljini boje leda, crnim čarapama i srebrnim cipelama s visokom petom, podignute kose i s dijamantnim naušnicama.

Čitajte i: BOJA SEZONE: NAKON ŠTO SU JE NOSILE KATE MIDDLETON I ANNE HATHAWAY, BROJ PRETRAGA NA GOOGLEU SKOČIO JE ZA 140 POSTO

Kako je bila riječ o dnevnom događanju Dakota Johnson se na prvi pogled nije nimalo izdvajala od poslovnih žena u središtu američke metropole, ali je wow efekt postigla okrenuvši se na crvenom tepihu.

image

Premijera je održana na Tribeca Film Festivalu u New Yorku

SHUTTERSTOCK

Njezina otvorena leđa ukrašena su i povezana lancima, zbog čega je Dakota Johnson, koja je na premijeru stigla u dvostrukoj ulozi - glumice i producentice, sve pristutne još jednom zadivila modnim izazovom koji treba znati nositi.

Linker
14. travanj 2024 04:16