Vikend luksuza i ljubavi

13 im je sretan broj: Beyonce i Jay-Z pokazali kako su proslavili obljetnicu romantičnim putovanjem u Las Vegas

Zajedno su od ranih 2000., zaslužili su naziv najmoćnijeg glazbenog para, a sada su posjetom u ‘grad grijeha‘ proslavili i 13. obljentnicu braka.

Dokaz da je ljubav jača od svih padova te da su svi usponi lakši i ljepši kad uz sebe imate dobrog partnera upravo su Beyonce i Jay-Z. Naziva ih se moćnim parom glazbe još od ranih 2000.-ih, jer što god da dotaknu pretvore u zlato, a od ljubavi nisu odustali unatoč ozbiljnim krizama. Da su zaljubljeni kao i na početku Beyonce i Jay-Z pokazali su svojim nedavnim putom u Las Vegas gdje su obilježili 13. obiljetnicu vjenčanja.

Glazbenica (39) je na svom je Instagramu objavila niz fotografija kojima je obožavateljima dala uvid kako izgleda njihova luksuzna romantika. Već sam put u privatnom avionu, u kojem su se gostili talijanskim specijalitetima, bio je dovoljan da pokaže kako su uživali.

Mama i tata uživaju

Kraljica Bey prvo je otkrila sve tajne svog ljubavnog outfita, na glavi uz blještave sunčane naočale imala je i zaštitnu masku, kada je to situacija zahtijevala. Sexy outfit od crno-crvenog tvida bio bi nešto kao verzija kostima, samo što je osim hlača ili suknje Beyonce imala vruće hlačice. Sve je zaokružila vatreno crvenim, satenskim salonkama s crnim mašnama koje se vežu oko gležnjeva.

Čitajte i: Grammyji 2021.: Beyonce i Taylor Swift ušle u povijest, Harry Styles dobio svoj prvi zlatni gramofon

Da su u 'sin city' otišli uživati, Beyonce je dala naslutiti samo jednom riječju 'najzločestiji' napisala je uz drugu objavu. I dok je Bey blistala u pripijenom i kratkom izdanju, njen 51-godišnji suprug zadržao je cool i casual izgled uz crnu majicu dugih rukava, na kojima je istaknuto ime pokojnog slikara Noah Davisa i njegovog Underground Museum u Los Angelesu.

Bey i Jay imaju troje djece: kći Blue Ivy Carter (9) i trogodišnjeblizance Rumi i Sira. Jedan od najmoćnijih parova američke i svjetske glazbe, polako svoje carstvo šire i na djecu. Tako je njihova prvorođena Blue Ivy osvojila Grammyja, 14. ožujka ove godine, time je postala druga najmlađa osoba koja je dobila prestižno priznanje, osvojila ju je zajedno s majkom za njihovu pjesmu "Brown Skin Girl".

Linker
16. travanj 2024 21:01