Profimedia, AKM-GSI
ODMOR OD POSLA

26 godina braka: I dalje uživaju u svakom zajedničkom trenutku

S obzirom na poduži popis projekata na kojima trenutačno radi, ali i koji ga očekuju, nije nimalo čudno da se slavnog holivudskog redatelja može rijetko vidjeti u ovako opuštenoj šetnji sa suprugom.

Odlazak u shopping prava je terapija za stalno zaposlenog Stevena Spielberga čiji posljednji film "The Post" stiže u američka kina idućeg mjeseca. U društvu svoje supruge Kate Capshaw 70-godišnjak se u potpunosti opustio, a njihovi osmijesi na licima pokazivali su da i nakon 26 godina braka uživaju u svakom trenutku koji provedu zajedno.

Profimedia, AKM-GSI

Profimedia, AKM-GSI

Iako ih se većinom može vidjeti zajedno samo na ponekoj glamuroznoj premijeri, ovog puta su ih paparazzi uhvatili u Veniceu u Kaliforniji gdje su sa svojim kućnim ljubimcem opušteno šopingirali. Par je u braku od 1991. godine, a upoznali su se kada je ona stigla na audiciju za glavnu žensku ulogu u filmu „Indiana Jones i ukleti hram“ iz 1984.godine. Svidjela mu se na prvi pogled, a nakon više od dva desetljeća braka Steven Spielberg i dalje govori da je ona njegova junakinja – baš kao što je to tada bila u popularnom filmu.

Profimedia, AKM-GSI

Par ima veliku obitelj: troje biološke djece, dvoje posvojene te svako po jedno iz prethodnih brakova. Steven Spielberg često govori koliko su mu oni svi važni, a u svojim filmovima nerijetko uključuje elemente koji su na neki način vezani uz njih.

Linker
21. travanj 2024 06:06