BIPA FASHION.HR
NA REVIJI

27 godina kasnije: Pogledajte kako danas izgleda Kraljica svijeta Danijela Gračan

Treću večer modnog događanja BIPA Fashion.hr nisu propustile brojne poznate ljubiteljice mode, ali sve poglede privukla je nekadašnja Kraljica svijeta koja i danas izgleda besprijekorno.

Danijela Gračan nije željela propustiti spektakularnu reviju dizajnera Ivice Skoke koji je treće večeri modnog događanja obilježio dvadesetu godišnjicu karijere. A više od dvadeset godina prošlo je otkako je ona ponijela titulu Kraljice svijeta. Priznanje za svoju ljepotu dobila je 1990. godine, a u međuvremenu je postala profesorica i predstojnica Zavoda za turizam na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji. Osim uspješne karijere, Danijela Gračan zadovoljna je i na privatnom planu: u sretnom je braku s nogometnim trenerom Nenadom Gračanom, s kojim ima tri kćeri.

Nekadašnja Kraljica svijeta zablistala je u elegantnoj crnoj haljini sa šljokičastim detaljima koju je kombinirala s metalik štiklama i bijelom clutch torbicom.

BIPA FASHION.HR

Modnu reviju zagrebačkog dizajnera nisu propustili niti drugi brojni poznati kao što su Ana Begić Tahiri, Ana Maras Harmander, Nela Kocsis, Nenad Korkut, Olja Vori, Petra Dugandžić, Iskra Jirsak, Danijela Gračan, Miran Kurspahić, Andrea Andrassy, Filip Dizdar i Snježana Mehun.

Linker
15. travanj 2024 01:00