Ništa nije slutila

Adriana Đurđević proslavila djevojačku u rodnom Dubrovniku, prijateljice joj priredile predivno iznenađenje

Mnoštvo balona, torta, slatki i slani zalogaji te knjiga uspomena dočekale su suprugu nogometaša Duje Ćaleta-Cara koja će za dva dana ponovo izreći ‘da‘.

Nakon što su nogometaš Duje Ćaleta Car i njegova supruga Adriana prošle godine pred matičarom uplovili u bračnu luku, odlučili su ove godine obaviti i crkveno vjenčanje. To je bio savršen "izgovor" da Adrianine prijateljice mladenki prirede djevojačku zabavu. Sudeći po njezinoj Instagram objavi, Adriana ništa nije slutila, a one su se zbilja potrudile učiniti taj dan posebnim.

Djevojačka se odvila u sunčanom Dubrovniku, a Adriana se pohvalila iznenađenjem na Instagramu.

Čitajte i: Duje Ćaleta Car po drugi će put izreći sudbonosno ‘da‘: Donosimo detalje raskošnog slavlja!

"Hvala najboljim prijateljicama i seki na svijetu. U cijelom ludilu, žurbi, obavljanju tekućih stvari, one te prevare...'ma trebaš samo nešto probat pet min i gotovo', a tamo sve one, čak su i haljinu i cipele pripremile. Sve emocije su tu. Volim Vas!", napisala je uzbuđena Adriana.

Djevojačkoj su osim Adriane nazočile Anamarija Raić, Nives Džida, Mara Zovko, dizajnerica Andrea Zvono, Marijana Čoro, influencerica Pamela Smoljanić, Dalia Dilberović i Adrianina sestra Antonela. Djevojke su prostor gdje se odvila djevojačka ukrasile mnoštvom balona i drugih ukrasa, stol je bio prepun slanih i slatkih zalogaja, a tu je bila i torta.

Drugo vjenčanje reprezentativca i magistrice prava zakazano je za 4. lipnja, točno godinu dana kada su se prvi put vjenčali kod matičara.

Tada je svjetovnom obredu nazočila samo najuža obitelj uz njihove kumove. Ceremonija se održala u Adrianinom rodnom Dubrovniku, na vrhu tvrđave Revelin koju su za tu priliku ukrasili u rimskom stilu - raskošnim vijencima od nekoliko vrsta cvijeća.

Linker
24. travanj 2024 01:36