Profimedia, Xposurephotos
NAKON SKANDALA

Afera koju ne može zaboraviti: Wayne Rooney se trudi, ali Coleen i dalje ne nosi vjenčani prsten

Iako se engleski nogometaš svim silama trudi vratiti povjerenje svoje trudne supruge, koja mu je afere već opraštala, čini se da mu ovog puta neće biti tako lako.

Coleen Rooney (31), supruga Waynea Rooneyja (31), ponovno je viđena bez prstena na ruci. Ovog puta se na svojem Instagramu pohvalila kako je svoja dva najmlađa sina obradovala izlaskom za vikend. I dok 4-godišnji Klay i 1-godišnji Kit ponosno poziraju s Nindža kornjačama, ona je prvi put od skandala uspjela na lice "navuči" osmijeh. Ipak, mnogi su primijetili kako su obiteljski izlazak propustili 7-godišnji Kai, ali i njezin suprug Wayne s kojim od kraja ljeta nije u najboljim odnosima. Naime, on je uhićen nakon jednog razuzdanog izlaska, dok je ona s djecom bila na odmoru na Mallorci. Policija ga je uhvatila u vožnji u pijanom stanju, a pokraj njega je u automobilu bila brineta - koja nije bila njegova supruga. O velikom skandalu raspisali su se svi mediji, Wayne Rooney se ispričao zbog svojeg neodgovornog ponašanja, ali o navodnoj aferi nije se oglasio, kao niti Coleen.

A day out at Blackpool is always fun!!!

Objavu dijeli Coleen Rooney (@coleen_rooney)

Ali njezino skidanje vjenčanog prstena dovoljno govori samo za sebe. Iako se Wayne trudi vratiti njezino povjerenje stalno je izvodeći na tajne večere i njihova omiljena mjesta, Coleen je još uvijek neizmjerno ljuta.

Wayne Rooney with his wife Coleen who has revealed she is pregnant with her fourth child., Image: 345747452, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association

Ipak, engleski nogometaš ustrajan je u namjeri da svoj brak vrati u stanje kakvo je bilo prije cijelog skandala te očekuje kako će malo po malo ponovno sve biti na svojem mjestu do Božića.

3-7-2017

Coleen Rooney writes
Profimedia, Planet

Linker
19. travanj 2024 13:50