PROVOD S OBITELJI

Alex Rodriguez na krstarenju u srcu Italije: Evo u čijem zagrljaju je uživao

Kćeri tinejdžerice legendarne bejzbol zvijezde pridružile su mu se na raskošnom odmoru na Capriju.

Alex Rodriguez je definitivno obiteljski čovjek! Bivšoj zvijezdi Yankeesa (46) pridružile su se kćeri Natasha i Ella tijekom odmora na talijanskom Capriju pa je objavio zajedničku fotografiju s putovanja. Inače, skrbništvo nad preslatkim djevojčicama dijeli s bivšom suprugom Cynthiom Scurtis.

"Pogledajte tko se pojavio na Capriju? Sretnik", napisao je Alex ispod fotografije, na kojoj Natasha, 17 i Ella, 14, poziraju u bijelim ljetnim haljinama dok se smiješkaju sa svojim tatom na jahti usred prekrasne talijanske obale.

Rodriguez je također na Instagram Storyju podijelio mnoštvo isječaka sa svog odmora te nasmijao pratitelje videom na kojemu štipa svoju kćer Elle. Također je objavio bumerang na kojemu pozira sa djevojkama dok uživaju u zalasku sunca.

Osim što je uživao u znamenitostima Italije sa svoje dvije djevojke, Rodriguez je tijekom vikenda u noćnom klubu na Capriju primijećen kako se ugodno druži s plavokosom ženom, fitness modelom Kathryne Padgett.

Inače, bivši igrač bejzbola, danas uspješni poslovni čovjek, ostao je u dobrim odnosima samo s majkom svojih kćeri. Sve druge žene s kojma je bio, a popis je podugačak, nisu baš u dobrim odnosima sa zvijezdom. Bejzbolaš je naime poznat kao veliki ljubavnik kojemu je teško odoljeti čak i kada je u vezi. Vjeruje se da je upravo to razlog zašto je Jennifer Lopez naprasno prekinula zaruke prije nego što su stali pred oltar. Nakon razvoda od supruge, Rodrigez je bio u vezama s Madonnom, Kate Hudson, Cameron Diaz, bogatom poduzetnicom Anne Wojcicki i hrvačicom Torrie Wilson.

Osim sa ženama koje je javno pokazivao, često je bio snimljen i u intimnom druženju s anonimnim djevojama na jahtama i u noćnim provodima. I to često dok je bio u vezi. Tako da je njegov ljubavni popis poprilično dugačak. Moramo priznati iako je veliki osvajač žena, sudeći po fotografijama, vrlo je brižan otac koji svaki slobodni trenutak provodi kvalitetno s djecom.

Linker
16. travanj 2024 18:54