Instagram
Odmor iz snova

Alka Vuica uživa na Jamajci sa svojim naočitim sinom

Na destinaciji iz snova ovih se dana provode pjevačica Alka Vuica i njezin sin Arian

'Voli život koji živiš, živi život koji voliš', napisala je Alka Vuica na svom Instagramu pokraj niza fotografija koje svjedoče o nezaboravnim trenucima koje proživljava na putovanju. 'Dobro Vam jutro iz rajskog vrta', glasila je njezina objava prvog jutra na egzotičnoj Jamajci, a snimka pokazuje vrt oko kućice u kojoj je odsjela te fantastičan pogled!

S glazbenicom je i njezin sin Arian kojeg ima iz veze s Vukom Veličkovićem. Arianu su mještanke napravile dreadlockse, baš kakve je nosio slavni Jamajčanin Bob Marley. Strpljivo je sjedio dok su ga frizirale na ulici, s osmijehom na licu. Alka je ponosno sve zabilježila fotoobjektivom i svojim prijateljima i pratiteljima na društvenim mrežama otkrila koliko cijeni trenutke provedene sa sinom.

Inače, Arian Vuica sa svojim producentskim kolektivom radi glazbu za najveće trap zvijezde poput Ludacrisa, Lex Lugera, Mike Deana, Post Malonea i Metro Boomina, a njihove beatove čak preslušava i Kanye West. I domaći reperi izvode na njihove podloge, a to su High5, Kukus Klan, Tone Tuoro i Shira Rodbina.

Instagram

Instagram

Instagram

Instagram

Linker
12. travanj 2024 07:06