Profimedia, Pacific coast news
nove fotografije

Alkohol ostavio traga, ovu glumicu više nije za prepoznati

Vrti se u krug već godinama. Još otkako se razvela 2008. godine od rokera Richieja Sambore, ne prođe godina bez intervencija u njezinu domu - alkohol, tablete, obiteljsko nasilje - sve se to isprepliće u životu glumice i izaziva skandale. Najnovije fotografije govore da je sve to ostavilo duboki trag na njezinu duhu i tijelu.

'Ovisnost je svirepa i pokušava te konstantno vući na dno. Ozdravljenje je najbolja osveta. Budite ljubazni prema svakome koga sretnete, vaše svjetlo jednostavno može promijeniti nečiji životni put', napisala je prošle godine Heather Locklear (57) na društvenim mrežama nakon što joj je zbog predoziranja umro prijatelj, što ju je ponukalo da razmisli o svom životu jer su je mučili isti poroci: osobito alkohol i tablete. Zbog predoziranja više je puta bila hospitalizirana, a prošlog ljeta hitna ju je pomoć odvezla jer se potukla s dečkom Chrisom Heisserom, a kad su došli policajci, udarala je i po njima.

Za glumicu koju je svijet obožavao u devedesetima kad je tumačila jednu od glavnih uloga u seriji 'Melrose place', ali i zbog uloge u 'Dinastiji', uslijedilo je šest mjeseci liječenja u specijaliziranoj klinici. Za Božić je objavila da prekida ljubavnu vezu, jer joj 'Chris nije od pomoći u naporima da ostane trijezna'.

Nije prošlo ni nekoliko mjeseci, kad eto nove vijesti koja je obilazila svijet: s Heisserom je slavila Valentinovo i bilo je očigledno da su se pomirili, no njezina obitelj, roditelji i kći Ava, ostali su u šoku i teško su primili tu vijest.

Najnovije fotografije glumice snimljene u Westlakeu, oko sat vremena udaljenog od Los Angelesa, govore da su tuga i opijati ostavili traga na licu i da se ne smije kao nekada.

EXCLUSIVE: Heather Locklear keeps it casual as she goes for lunch with a friend in Westlake. Los Angeles, California - Friday March 15, 2019. EXCLUSIVE VIDEO AVAILABLE, Image: 419840387, License: Rights-managed, Restrictions: N, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Pacific coast news
Profimedia, Pacific coast news

Locklear je bila s prijateljicom, ali ne baš dobro raspoložena:

EXCLUSIVE: Heather Locklear keeps it casual as she goes for lunch with a friend in Westlake. Los Angeles, California - Friday March 15, 2019. EXCLUSIVE VIDEO AVAILABLE, Image: 419840373, License: Rights-managed, Restrictions: N, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Pacific coast news
Profimedia, Pacific coast news

Godine 1993:

Film still / publicity still from
Profimedia, Hollywood Archive
grant show

Linker
19. travanj 2024 00:52