Felipe Ramales / Splash News
GEORGE PAZI NA BLIZANCE

Amal Clooney se vratila na posao tri mjeseca nakon što je postala majka

Odvjetnica za ljudska prava Amal Clooney vratila se svojem poslu samo tri mjeseca nakon što je postala majka.

Opća skupština UN-a u New Yorku bila je razlog da se Amal Clooney prvi put nakon poroda vrati poslovnim obavezama. Odvjetnica za ljudska prava i supruga holivudskog glumca Georgea Clooneyja prisustvovala je sastanku o prijetnjama međunarodnom miru i sigurnosti.

REUTERS

Odvjetnica je u lipnju postala majka blizanaca Elle i Alexandera i od tada se povukla iz javnosti. Većinu vremena je provodila u Italiji, gdje njezin suprug ima kuću, a prvi put se u javnosti pojavila na crvenom tepihu na Filmskom festivalu u Veneciji. Tada je odabrala nježno ljubičastu haljinu modne kuće Versace dostojnu venecijanskog glamura, dok je za poslovne prilike odjenula crveni kostim brenda Bottega Veneta. Kostim inspiriran sedamdesetima uskladila je s nijansu nježnijom košuljom s velikom mašnom, torbicom Michael Kors te nude štiklama legendarnom dizajnera Manola Blahnika.

Felipe Ramales / Splash News

I dok Amal kreće u nove poslovne pobjede, George pazi na njihove blizance - naravno, uz pomoć dadilja. Ipak, holivudski glumac nedavno je priznao da plače više od od svojih tromjesečnih blizanaca i to čak četiri puta dnevno jer je strašno umoran. Otkrio je i da ih trenutačno usrećuje samo hrana pa im je Amal zanimljivija od njega, a on uopće ne razumije što se događa.

Linker
19. travanj 2024 15:40