odvjetnica osvaja šarmom

Amal primila prestižnu nagradu od Meryl Streep i našalila se: "Zajedničko nam je što smo obje vjenčane za mog supruga"

Ugledna odvjetnica Amal Clooney život je posvetila borbi za ljudska prava pa nikog nije začudilo kad joj je uručena nagrada DPJ International Press Freedom, i to za trud koji je uložila kako bi branila novinare i slobodu riječi. Iskororistila je tu prigodu kako bi pokazala i profinjen smisao za humor.

Što Amal Clooney i legendarna glumica Meryl Streep imaju zajedničko?

Ako se pita Amal Clooney to je njezin šarmantni suprug, poznati glumac George Clooney.

Naime, Amal je na dodjeli DPJ International Press Freedom Awards primila nagradu za hvale vrijedne sate i sate koje je uložila kako bi branila novinare Ujedinjenih naroda i njihova prava, a nagradu joj je uručila Meryl Streep.

U svom govoru, Amal se obratila i Meryl kojoj je uputila lijepe riječi: "Ti si inspiracija kao umjetnik, kao žena, kao advokat za borbu slobodnog govora".

Mala šala sve je oduševila

"Svjesna sam da nikad neću osvojiti toliko nagrada koliko si ih ti dobila", nastavila je Amal, "no palo mi je napamet, da nam je zajedničko nešto uistinu posebno. Naime, obje smo bile vjenčane za mogu supruga".

Zatim je pojasnila šalu dodavši: "Zbog činjenice da je riječ o filmu Fantastic Mr. Fox, stvar je malo manje nelagodna".

Pri tome je Amal mislila na animirani film "Fantastic Mr. Fox" Wesa Andersona, u kojem su likovima supruge i supruga lisca dali glasove George i Meryl.

image
Amal u New Yorku s blizancima
PAP CULTURE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

George Clooney nedavno je dao intervju za posebno izdanje časopisa GQ u kojem je potvrdio kako je, prije nego je upoznao Amal, na večeru pozvao 14 najboljih prijatelja, koji su mu godinama pomagali i bili podrška te im poklonio kovčege u kojima je svakog dočekala svota od milijun dolara.

"Da me pregazi autobus, oni bi ionako bili u oporuci", objasnio je slavni glumac.

Amal ga je u potpunosti promijenila

George se raspričao i o braku s Amal te izjavio da ga je u potpunosti promijenila jer nikad nije bio u poziciji da mu je tuđi život bio važniji od njegovog.

"A zatim na to dodajte još dva mala individualca, koji su tako sitni i treba ih hraniti", dodao je opisujući kako mu je dolazak blizanaca Elle i Alexandera, koji sad imaju tri godine, proširio vidike.

Linker
25. travanj 2024 16:51