Nesvakidašnji potez

Američka country legenda kao motivacijski govornik na popularnoj aplikaciji za vježbanje

Uz Dolly nisi sam ni kad šetaš - dovoljno je izabrati opciju na pametnom satu i ograbrujući tonski zapis glazbenice, poznate i po mudrim životnim izrekam. Ili, pak, mlade glazbene zvijezde Shawna Mendesa, kojemu će se uskoro pridružiti jedan NBA igrač i glumica poznata po ulozi u seriji "Narančasta je nova crna".

Iako u glazbenom smislu nemaju ništa zajedničko, američka country legenda Dolly Parton (75) i kanadski glazbenik Shawn Mendes (22) ujedinili su se u nesvakidašnjem projektu. Riječ je o audio aplikaciji za vježbanje "Time To Walk" na Apple Watchu, AirPodu ili drugim Bluetooth slušalicama, a namijenjena je ljubiteljima dugih šetnji kojima treba virtualno društvo.

Sve što treba učiniti je izabrati neku od njihovih inspirativnih tonskih zapisa na aplikaciji za vježbanje - Dolly Parton je zbog svojih mudrih izreka o životu stekla kultni status - a šetač će imati dojam kao da su Dolly ili Shawn njegovo "društvo" za šetanje.

- Oduvijek sam voljela hodati, još otkako sam bila djevojčica. Mislim da je izuzetno važno izaći i kretati se, pogotovo u ova teška vremena. Uostalom, najbolje zamisli pale su mi na um dok sam šetala - otkriva pjevačica zašto se odlučila za neobičan poslovni iskorak.

Aplikacija nudi različite opcije za vođenje treninga i tempo šetnji, a zadatak slavnih gostiju je motiviraju vježbače i privući one koji se dosad nisu pretjerano kretali te nagnati ih da učine nešto korisno za sebe. Posebna motivacija mijenjati će se i nuditi novo lice tijekom tjelovježbe.

image
Shawn Mendes za Apple Time To Walk.
APPLE/PRESS

Poslije country zvijezde i kanadskog kantautora na aplikaciji će se pojaviti NBA igrač Draymond Green te američka glumica Uzo Aduba, poznata po ulozi Suzanne "Crazy Eyes" iz serije "Narančasta je nova crna" za koju je nagrađena Emmyjem.

Linker
24. travanj 2024 05:03