Profimedia, Caters News
prinove u obtelji carter

Američka pop diva Beyoncé čeka blizance

Američka pop diva Beyoncé je trudna i čeka - blizance. Sretnu vijest je sa svijetom podijelila u svom stilu: prelijepom fotografijom na Instagramu.

"Željeli bismo podijeliti svoju ljubav i sreću. Dvaput smo blagoslovljeni. Neopisivo smo zahvalni da će se naša obitelj uvećati za dva člana i zahvaljujemo svima na lijepim željama. - Carterovi" - stoji u opisu fotografije koja je brzinom munje obišla svijet.

Američka pjevačica i reper Jay Z roditelji su petogodišnje Blue Ivy, a vijest o prvoj trudnoći Beyoncé je objavila na jednako spektakularan način - na nastupu na dodjeli nagrada VMA 2011. godine. U intervjuu nakon rođenja kćeri, 35-godišnja pjevačica je otkrila da je rođenju Blue Ivy prethodio pobačaj.

"Otputovala sam u New York na pregled i nije bilo otkucaja srca. Tjedan dana ranije sve je bilo u redu, no sada se ništa nije čulo."

"Otišla sam u studio i napisala najtužniju pjesmu u životu. I to je bila i prva pjesma koju sam napisala za abum. To je za mene bila najbolja terapija jer je ovo nešto najtužnije kroz što sam ikada prošla."

Pjesma na koju se pjevačica referirala je pjesma "Heartbeat".

Linker
20. travanj 2024 13:25