Getty Images
Nakon godina izbjegavanja

Angelina Jolie i Jennifer Aniston: Bliski susret prvi put nakon razvoda od Brada Pitta

Susret slavnih glumica koje su se godinama izbjegavale - bit će to zanimljivo promatrati

Hollywood Foreign Press Association, odnosno žiri stranih novinara koji odlučuje o dobitnicima nagrade Zlatni globus, objavio je posljednje poznate dame koje će ove godine uručivati nagrade dobitnicima. Među brojnim prezenterima našle su se i dvije glumice kojima je zajedničko to što su bile u braku s Bradom Pittom i što su se godinama izbjegavale. Angelinu Jolie i Jennifer Aniston se rijetko kad moglo uhvatiti zajedno na događanju. Posljednji put se to dogodilo 2015. godine na dodjeli Critics Choice Awards kada su se organizatori pobrinuli da se njih dvije ne susretnu i tada je to bio prvi event na koji su obje došle još od 2009. godine.

Angelina Jolie attends the Los Angeles Premiere of Faces Places at the Silver Screen Theatre in the Pacific Design Center on October 11, 2017 in West Hollywood, California., Image: 352567365, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Abaca
Profimedia, Abaca

Njih dvije s nestrpljenjem će se očekivati ove nedjelje, 7. siječnja, na dodjeli Zlatnih globusa, a vjeruje se da će obje odjenuti crno kako bi podržale #MeToo i Time's Up kampanje usmjerene protiv seksualnog nasilja.

Jennifer Aniston je bila u braku s Bradom Pitom od 2000. do 2005., kada se on na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smith" zaljubio u Angelinu Jolie. Par se vjenčao tek 2014., ali brak im nije potrajao: glumica je predala zahtjev za razvod sao dvije godine nakon. Od tada se često u medijima ponovno povezivalo Jennifer i Brada. Mnogi su tvrdili da se 54-godišnji glumac želi vratiti bivšoj ljubavi te da se par redovito viđa, iako je Jennifer u braku s Justinom Therouxom. Njezin brak su također u nekoliko navrata raskidali, ali 48-godišnja glumica je Novu godinu dočekala u zagrljaju svog dragog.

Justin Theroux and Jennifer Aniston at
Profimedia, Uppa entertainment
Justin Theroux i Jennifer Aniston

Linker
20. travanj 2024 10:08