Splash News
ZASITILA SE HOLLYWOODA

Angelina Jolie ponovno ljubi: Njezin izbor sve je iznenadio

Čini se da je Angelina Jolie okrenula novu stranicu u svojem ljubavnom životu. Nakon dramatičnog razvoda od glumca Brada Pitta, američka glumica se već neko vrijeme viđa s novim muškarcem – ovog puta potpuno anonimnim u holivudskom svijetu.

Čini se da je Angelina Jolie okrenula novu stranicu u svojem ljubavnom životu. Nakon dramatičnog razvoda od glumca Brada Pitta, američka glumica se već neko vrijeme viđa s novim muškarcem – ovog puta potpuno anonimnim u holivudskom svijetu.

Ovo je prvi put da su mediji povezali 42-godišnji glumicu s nekim otkako je u rujnu 2016. potvrđeno da se nakon deset godina veze i samo dvije bračnog života razvodi od tadašnjeg supruga Brada Pitta (54).

- Brad i Angie su jako tajanstveni oko svojeg ljubavnog života. Angie je prijateljima kazala da nije spremna za novu osobu u svojem životu, ali viđa se sa zgodnim, starijim muškarcem koji je agent za nekretnine i nije poznat ni u kojem smislu – izjavio je izvor za Entertainment Tonight i dodao kako je glumica i redateljica bila stvarno loše nakon bračnog kraha te da joj je društvo novog muškarca uistinu pomoglo da zaboravi na sve što je prošla s Bradom Pittom. Za Angelinu Jolie, koja je trenutačno posvećena režiranju filmova, bit će to prvi put da je u vezi s nekim tko nije povezan sa svijetom filma. U sva tri braka koja su iza nje ušla je s glumcima – prvi suprug joj je bio glumac Jonny Lee Miller, nakon njega se udala za glumca Billyja Boba Thorntona, a posljednji u nizu glumačkih ljubavi bio je Brad Pitt.

CANNES, FRANCE - MAY 20:  Actors Brad Pitt and Angelina Jolie attend the Inglourious Basterds Premiere held at the Palais Des Festivals during the 62nd International Cannes Film Festival on May 20th, 2009 in Cannes, France.  (Photo by Gareth Cattermole/Getty Images)
Getty Images
Angelina Jolie i Brad Pitt 2009. godine

Iako su uskoro nakon objave razvoda odlučili kako će svoj prekid držati podalje od javnosti, svako toliko otkriju se novi detalji o njihovom odnosu nakon kraja braka. Bivši bračni par jedva da može izdržati kratko vrijeme u istoj prostoriji, a glumac redovito odlazi na terapije – ponekad sam, a ponekad s njihovo šestero djece. Čak i kad Maddox (16), Zahara (13), Pax (14), Shiloh (11) i 9-godišnji blizanci Knox i Vivienne dolaze kod oca, do njegove kuće, koja je nedaleko one u kojoj Angelina živi s djecom, dovode ih zaštitari što dovoljno govori o tome u kakvim su se odnosima razišli.

Splash News
Angelina Jolie s djecom u Parizu krajem siječnja ove godine

enigmaphotoinc / Splash News
Angelina Jolie s kćerima Shiloh i Zagarom

I dok je za nju to prva osoba s kojom su je povezali nakon razvoda, Bradu Pittu su se već pripisivale razne nove ljubavi, ali čak i pomirenje s bivšom suprugom Jennifer Aniston koja je nedavno obznanila da je njezin brak s glumcem Justinom Therouxom došao svojem kraju.

Linker
28. travanj 2024 07:30