Reuters
VELIKI INTERVJU

Angelina Jolie: Zbog problema sam se teško razboljela, a djeca se još oporavljaju

Deset mjeseci nakon što je predala papire za razvod, glumica Angelina Jolie u velikom intervjuu za Vanity Fair progovorila je o najtežem razdoblju u svojem životu i otkrila da se zbog svega i razboljela.

- Bilo je to najteže razdoblje i sada samo pokušavamo 'doći do zraka'. Dajemo sve od sebe da izliječimo našu obitelj - započela je 42-godišnja glumica emotivan intervju. Jolie i Pitt su se odlučili razvesti prošlog rujna, nakon 12 zajedničkih godina. Iako je njihov bračni krah mnoge šokirao, glumica je priznala da je sve krenulo nizbrdo još na snimanju njezinog redateljskog uratka "First They Killed My Father" u Kambodži prošlog ljeta.

- Stvari su postale loše - izjavila je i odmah se ispravila: - Nisam željela iskoristiti tu riječ… Stvari su postale 'teške'.

Slavna glumica otkrila je da je zbog svega oboljela od Bellove paralize: riječ je o nenormalnosti živca facijalisa koja dovodi do nagle slabosti ili paralize mišića na jednoj strani lica. Simptomi su slični kao kod moždanog udara, ali pacijent osjeća slabost u području jedne strane lica, a ne ruku ili nogu. Osim toga, javili su joj se i problemi s visokim tlakom. Ipak, uz pomoć akupunkture je sve izliječila.

- Ponekad se žene u obitelji stavljaju na posljednje mjesto, sve dok to ne počne utjecati na njihovo zdravlje - poručila je Jolie.

Što se tiče njezine obitelji, Jolie je naglasila kako nomadski način života koji su vodili nije bio problem zbog kojeg su se ona i Pitt razveli.

- Naš stil života nije bio ni na koji način negativan. To nije bio problem. To je bila i ostat će jedna od divnih prilika koje možemo pružiti našoj djeci. Radi se o šestero samouvjerenih i obazrivih pojedinaca i jako sam ponosna na njih.

Ipak, razdvoj je jako pogodio Maddoxa (15), Paxa (13), Zaharu (12), Shiloh (10) i 8-godišnje blizance Vivienne i Knox.

- Svi se oporavljamo od događaja koji su doveli do razvoda. Ne oporavljaju se oni od razvoda. Oporavljaju se o nekih… Od života, od stvari u životu – bila je tajanstvena Jolie.

Naime, pet dana prije njezine predaje zahtjeva za razvod, losanđeleški Odjel za socijalnu skrb i FBI pokrenuli su istragu protiv slavnog holivudskog glumca jer je navodno bio nasilan, verbalno i fizički, prema njihovom najstarijem sinu Maddoxu. Na kraju je zaključeno da nema dokaza o zlostavljanju, a nakon toga je par objavio zajedničku izjavu u kojoj su poručili da će se njihov razvod nastaviti dalje od javnosti i bez iznošenja prljavih detalja i ocrnjivanja bivših supružnika.

Linker
16. travanj 2024 12:15