Profimedia, AKM-GSI
POKUŠALA SPASITI BRAK

Angelina nakon razvoda od Brada shvatila što ih je spojilo, a što razdvojilo

Upoznali su se na snimanju kada je on još bio u braku, a da njihovom odnosu nema spasa shvatili su na setu njihovog drugog i posljednjeg zajedničkog projekta : Film ih je spojio, ali i razdvojio

Upoznali su se na snimanju kada je on još bio u braku, a da njihovom odnosu nema spasa shvatili su na setu njihovog drugog i posljednjeg zajedničkog projekta : Film ih je spojio, ali i razdvojio

Kada su Angelina Jolie i Brad Pitt 2015. predstavili svoj drugi zajednički film "By the Sea" nitko nije niti naslućivao da je priča o bračnom paru koji odlaskom na putovanje posljednji put pokušava spasiti svoj brak zapravo preslika stanja u njihovom životu. Par se odlučio rastati lani nakon samo dvije godine braka, a o razvodu, koji uključuje bitku oko skrbništva nad šestero djece te čak i FBI istragu, američka glumica je ponovno progovorila u intervjuu za The Hollywood Reporter i otkrila kako su njihovi problemi već bili opipljivi na setu filma koji su snimali na Malti i koji je zapravo bio njihov "medeni mjesec".

BERLIN, GERMANY - FEBRUARY 13:  Angelina Jolie and Brad Pitt attend the Cinema for Peace Gala ceremony at the Konzerthaus Am Gendarmenmarkt during day five of the 62nd Berlin International Film Festival  on February 13, 2012 in Berlin, Germany.  (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images for Cinema for Peace)
Getty Images
Angelina Jolie i Brad Pitt, 2012.

- Upoznali smo se radeći zajedno i uvijek smo uživali u tome. Ali željela sam da napravimo nešto ozbiljno, što ćemo pamtiti. Zapravo sam smatrala da će novi film biti dobar za nas, dobar način da komuniciramo. Na neke načine je bio, ali njegova težina nas je pratila i nakon što smo snimanje završili - izjavila je Angelina Jolie i dodala da su se nakon toga jednostavno morali suočiti s opipljivim problemima.

- Stvari se dogode iz različitih razloga. Stalno sam se pitala zašto sam napisala "By the Sea". Zašto smo se osjećali tako kada smo ga snimili - otkrila je 42-godišnja glumica koja se nadala da će im novi zajednički projekt, koji je ona napisala, režirala i u njemu glumila, poboljšati odnos i riješiti probleme. Iako joj plan nije upalio, Angelina tvrdi da nimalo ne žali što su za kraj snimili još jedan film zajedno.

Hollywood actors Brad Pitt (L) and actress Angelina Jolie (2nd R) arrive with their children Knox (beside Pitt), Vivienne (R) and Pax (C) at Haneda international airport in Tokyo, Japan on July 28, 2013.  REUTERS/Issei Kato/File Photo
/ REUTERS
Sretna obitelj prije četiri godine

Par je svoju vezu javnosti objavio 2005., netom prije izlaska njihovog zajedničkog filma "Gospodin i gospođa Smith", vjenčali su se 2014., a odlučili su se razvesti samo dvije godine kasnije. Iako je njihov rastanak na početku bio stalno medijski popraćen, nakon samo nekoliko mjeseci razvlačenja po novinama odlučili su da će sve vezano uz njihov razvod od tada nadalje biti tajna.

Linker
28. travanj 2024 16:26