Profimedia, Mega Agency
SKORO PRERASTAO MAMU

Angelinin sin zamijenio Brada Pitta

Pax Jolie Pitt spretno je pozirao na crvenom tepihu uz mamu koja je blistala u haljini s potpisom atelier Versace

Nakon duljeg razdoblja, Angelina Jolie pojavila se na crvenom tepihu dodjele nagrada Golden Globes u društvu voljenog muškarca.

Brada Pitta na mjestu pratitelja slavne glumice zamijenio je najstariji sin Pax, koji je s mamom podržao pokret Time's Up te na crveni tepih stigao odjeven u crni smoking.

75th Annual Golden Globes.
07 Jan 2018
Pictured: Angelina Jolie, Pax Jolie Pitt., Image: 359512163, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

14-godišnji posvojeni sin 42-godišnje glumice spretno je pozirao pred kamerama, a mama Angelina nije se uspjela oduprijeti majčinskim navikama pa je nježno gledala u Paxa, i s vremena na vrijeme popravljala mu blejzer i leptir mašnu, piše E News.

75th Annual Golden Globes.
07 Jan 2018
Pictured: Angelina Jolie, Pax Jolie Pitt., Image: 359512149, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Zgodna Angelina blistala je u dugačkoj haljini s potpisom atelier Versace, ukrašenoj bogatim perjem, a kosu je podignula u nisku elegantnu punđu. Oči je istaknula prepoznatljivom mačkastom linijom crnog tuša, a s ušiju su joj blistale dragocjene dijamantne naušnice.

, Beverly Hills, CA -20180107 - The 75th Golden Globe Awards - Arrivals at The Beverly Hilton

-PICTURED: Angelina Jolie
-, Image: 359501590, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

Angelinin film "First They Killed My Father" bio je nominiran u kategoriji najboljeg stranog filma, no pobjedu je odnio "Aus dem Nichts" s Diane Kruger u glavnoj ulozi.

P.S. Pregled svih haljina s dodjele nagrada Golden Globe, pogledajte ovdje!

Linker
25. travanj 2024 09:52