Instagram
Ovo joj je škola

Anja Alavanja poručila roditeljima: 'Za ovo vam trebaju čelični živci'

Na proputovanju Italijom Anja Alavanja Romac snimila je pregršt obiteljskih fotografija i napravila arhivu lijepih sjećanja, ali zbog nekoliko neugodnih iskustva drugi put će, rekla je javno, biti pametnija.

TV voditeljica i novinarka Anja Alavanja Romac (36) sa svojim klincima uživa u Italiji, ali ne više od njezinih sinova - Jakova (7) i Ivora (3) koji su se ponajviše zabavljali u razvikanom zabavnom parku Gardaland. No, koliko god to bila pustolovina života, poznata plavuša koju smo upoznali 2003. u prvom realityju u Hrvatskoj, bila je pomalo iznervirana te za sve roditelje ima zlatan savjet.

'Topla preporuka; ne ići u Gardaland u vrijeme kad je cijela Europa na praznicima. Osim ako imate čelične živce, muža koji uživa u treštanju italo dancea i klince kojima želite dati lekciju o strpljenju. Inače nam je bilo super! Ali zbilja!', napisala je na svom Instagramu Anja koja obiteljske praznike provodi u susjednoj Italiji.

Instagram

Otkako vodi emisiju 'Zdrav život' uvela je za obiteljskim stolom i zdrav doručak u obliku pirovog griza, no na odmoru im je ipak dopustila da uživaju bez kočnica. 'Sigurna sam što je mojim dečkima bilo najbolje u Italiji. To što im nisam brojila junk food, ni stavljala veto na slatkiše. Nije bilo lako, ali izdržala sam', priznala je mama Anja koja je uz supruga Željka i sinove posjetila i romantičnu Veronu i gradić Sirmione.

'U gradu Romea i Julije. Nevjerojatno da je jedna od najvećih ljubavnih priča svih vremena iz današnje perspektive običan flert maloljetnika.', mudro je nabacila pozirajući za fotografiju.

Linker
25. travanj 2024 05:58