CROPIX
U Vinjanima Donjim...

Anti Rebiću je ovih dana najljepše kod kuće, ali mu u vlastitom dvorištu netko stalno krade loptu

U majici s natpisom Hero hrvatski nogometni reprezentativac Ante Rebić kod kuće odrađuje trening koji mu je zapravo više zabava nego napor.

U majici s natpisom Hero hrvatski nogometni reprezentativac Ante Rebić kod kuće odrađuje trening koji mu je zapravo više zabava nego napor.

Trenutačno jedan od najtraženijih Hrvata i kad je riječ o obožavateljicama, ali i top svjetskim nogometnim klubovima, 24-godišnji Ante Rebić, pronašao je mir u svome dvorištu u Vinjanima Donjim nedaleko od Imotskog. Napadač hrvatske reprezentacije, u 300 minuta odigranih u tri utakmice na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, pokazao je svu raskoš svog talenta i zato mu sa svakim danom raste cijena. Ipak, dok čeka potpisivanje i konačnu odluku o svojoj karijeri, Ante se vratio svakodnevnim stvarima koje ga veseli, a to su prijatelji, roštilj, brod i igra s borbenim francuskim bulldogom Snoopyjem.

Mladog Imoćanina pobjednički mentalitet nadahnjuje i dok se igra s kućnim ljubimcem Snoopyjem koji voli nogometnu loptu kao i njegov gazda. Ležanje na travi i driblanje hrvatskog nogometnog reprezentativca s njegovim psom, svima je na društvenim mrežama izmamilo osmijeh na lice.

'Slatkiši!', napisala je jedna od pratiteljica uz video gdje je Snoopy nevjerojatnom borbenošću uspio svom gazdi ukrasti loptu.

Ante trenutačno nastupa za njemački Eintracht Frankfurt kao napadač, a dani ga dijele od transfera karijere. Mnoge je sjajan napadač dodatno osvojio kad se pojavila priča koju je otkrio Antin najbolji prijatelj Lovro Šindik s kojim je dijelio svlačionicu u Splitu. Naime, on je Austrijancima ispričao da je Ante u rodnom selu, koje broji 500 stanovnika, svima platio kredite. Njegov životni moto je 'Nema odmora, svaki dan se trudim biti bolji', a bez obzira na to gdje će nastaviti karijeru sigurno je da ćemo još dugo slušati o njegovim nogometnim čarolijama na terenu, a i izvan njega.



Linker
27. travanj 2024 15:27