PROFIMEDIA PROFIMEDIA
Zaručena za rockera?

Anya Taylor-Joy slučajnim pokretom ruke otkrila svoju veliku tajnu

Kad je zvijezda filma Furiosa, čije je snimanje započelo u Australiji, neoprezno popravljala kosu, svi su vidjeli bljesak dijamanta na prstenjaku lijeve ruke što znači da je zaprosio dečko, američki rocker Malcolm McRae s kojim živi u Los Angelesu

Kad je zvijezda filma Furiosa, čije je snimanje započelo u Australiji, neoprezno popravljala kosu, svi su vidjeli bljesak dijamanta na prstenjaku lijeve ruke što znači da je zaprosio dečko, američki rocker Malcolm McRae s kojim živi u Los Angelesu

Neoprezan pokret lijevom rukom kroz kosu bio je dovoljan da holivudska glumica Anya Taylor-Joy u Sydneyu potakne lavinu novinarskih upita o zarukama s godinu dana starijim američkim glazbenikom Malcolmom McRaeom. Zvijezda serije "Damin gambit" popravljala je kosu silazeći iz privatnog zrakoplova uoči početka snimanja "Furiose", dugo iščekivanog prequela filmskog hita "Mad Max: Fury Road" iz 2015. u kojem tumači naslovnu ulogu.

image

Anya Taylor-Joy

PROFIMEDIA PROFIMEDIA

Set se nalazi u Novom Južnom Walesu, redatelj George Miller čekao je samo da ona dođe kako bi započeo rad na novom nastavku franšize koja je proslavila Australiju, a glumicu je u zračnoj luci očekivao susret sa sedmom silom nakon čega je trebala otputovati na udaljeni set.

Kad je na prstenjaku lijeve ruke zabljesnuo dijamantni prsten, svi su zaboravili pitanja o filmu, mladoj Furiosi čiju ulogu tumači, njezinoj prvoj suradnji sa slavnim redateljem, australskom filmskom zvijezdom Chrisom Hemsworthom i engleskim glumcem Tomom Burkeom. Samozatajna glumica nije bila spremna potvrditi sretnu vijest, samo se smješkala i čekala da joj novinari postave pitanje na koje želi odgovoriti.

Zajedničko čitanje

Kako god bilo, bljesak prstena svi su vidjeli i snimili: jasnijeg znaka da se u njezinom osobnom životu dogodila uzbudljiva promjena, jednostavno nema. Zaruke su logičan iskorak nakon što je u ožujku ove godine službeno predstavila dečka na partyju Vanity Faira, nakon dodjele Oscara. Prije tri mjeseca ispričala je anegdotu o svom dečku u intervjuu za britanski Vogue.

Čitajte i: Vintage elegancija inspirirana starim Hollywoodom: Anya Taylor-Joy u duhu retro glamura

Nije ga imenovala ali svi su znali na koga misli.

"Neki dan sam rekla partneru da imam ne osobito uzbudljiv hobi, čitanje. Svidjelo mu se. Priznao mi je da je i on isti tip. Što da vam kažem? Napokon sam našla nekoga tko će s knjigom u ruci sretno sjediti sa mnom u tišini dok čitam", pohvalila se.

O njihovoj vezi priča se već godinu dana nakon što je član dvočlanog losangeleškog rock benda More objavio njezinu fotografiju na Instagramu uz komentar: "Opčinjen". U listopadu iste godine objavio je i njihov selfie dok se drže za ruke, a britanski mediji raspisali su se da od ljeta prošle godine praktički žive zajedno. Ako ona ne potvrdi zaruke, objave na društvenim mrežama otkrit će istinu o sreći u životu filmske zvijezde koja je donedavno tvrdila da ne može naći dečka.

Linker
26. travanj 2024 19:43