Darko Tomas, Matej Dokić, Nikolina Vuković Stipaničev
JANICA, NEVENA, NATAŠA...

Baby boom na domaćoj sceni: Evo u čiji dom uskoro stiže roda

Nadugačko i naširoko raspreda cijeli svijet posljednjih desetak dana o samo jednoj trudnici, Meghan Markle! Kako u trudnoći izgleda, kako se osjeća, koliko joj je porastao trbuščić, što odijeva, kako se njezin suprug, princ Harry odnosi prema njoj... svaki je detalj predmet razgovora. Hrvatsku je pak javnost još više ugodno iznenadila i razveselila vijest o trudnoći bivše skijašice i danas državne tajnice za sport Janice Kostelić. Čini se tako da ćemo imati pravi baby boom - evo tko od poznatih dama uz Janicu još čeka bebu

Bivša hrvatska alpska skijašica Janica Kostelić (36), koja je tijekom karijere osvojila četiri zlatne i dvije srebrne olimpijske medalje što joj je donijelo titulu najuspješnije alpske skijašice u povijesti Zimskih olimpijskih igara, uskoro će u naručje primiti najdragocjenije zlato – svoje dijete, sina. Tako će njezini nećaci Ivan i Leon, sinovi Janičina brata Ivice Kostelića i njegove supruge Elin, dobiti bratića. Koliko Janica voli djecu pokazala je upravo tijekom druženja s bratovim mališanima za koje je često naglašavala da joj uvijek mogu popraviti raspoloženje. Janica danas radi kao Državna tajnica za sport, a nova životna uloga, ona majke, čeka je već za nekoliko mjeseci.

Zagreb, 030118.
Medvednica, Sljeme.
Utrka zenskog slaloma Snow Queen Trophy 2018 u sklopu Audi FIS Ski World Cup koja se vozi na Crvenom spustu. 
Na fotografiji: Janica Kostelic i necak.
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
Srdjan Vrančić / CROPIX
Zagreb, 040118.
Medvednica, Sljeme.
Utrka muskog slaloma Snow Queen Trophy 2018 u sklopu Audi FIS Ski World Cup koja se vozi na Crvenom spustu. 
Na fotografiji: Janica s necakom.
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
Srdjan Vrančić / CROPIX
Zagreb, 040118.
Medvednica, Sljeme.
Utrka muskog slaloma Snow Queen Trophy 2018 u sklopu Audi FIS Ski World Cup koja se vozi na Crvenom spustu. 
Na fotografiji: Janica Kostelic sa necakom Ivanom.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
Damir Krajač / CROPIX


Samo nekoliko dana nakon što su njezine blizanke Mare i Lea proslavile prvi rođendan, Nevena Rendeli Vejzović za javnost je otkrila da je ponovo trudna. 'Nakon prvotnog šoka naravno da smo svi sretni. Izgleda da kod nas iznenađenja nikad dosta. Ni djece!', rekla je presretna voditeljica Nevena Rendeli Vejzović (37) za portal Gloria.hr ne krijući koliko je obitelj iznenađena, ali i sretna zbog prinove na putu. Nevena je otkrila i da ona i njezin suprug, direktor fotografije i snimatelj na HRT-u Mak Vejzović, čekaju još jednu djevojčicu koja stiže za Božić.

Pirovac, 120718.
Voditeljica Nevena Rendeli s kcerkicama Marom i Leom.
Foto: Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX
Nikolina Vuković Stipaničev / CROPIX
Nevena Rendeli Vejzović krajem godine rodit će treću djevojčicu

Prinova stiže i u dom jedne od naših najboljih odbojkašica - Senna Ušić Jogunica sa suprugom Jurajem čeka prvo dijete. 32-godišnja Velikogoričanka nakon godina profesionalnog bavljenja sportom odlučila se posvetiti obiteljskom biznisu - vodi tvrtku koja se bavi proizvodnjom prirodne kozmetike i s nestrpljenjem očekuje najsretnije dane koji tek dolaze. 'Puna sam pozitivnih osjećaja. Silno se veselim djetetu, a nemam ni strahova da se neću snaći u ulozi majke jer sam se kao najstarije dijete u obitelji brinula o bratu i tri mlađe sestre', rekla je Senna nedavno za Gloriju.

Matej Dokić
Senna Ušić Jogunica sa suprugom Jurajem

Sretnu vijest radijske i televizijske glumice Tamare Loos (31) da će ponovno postati majka otkrila je njezina poznata kolegica Ana Herceg. 'Istina je, trudna sam, no još je rano govoriti o spolu bebe. Bitno je da je zdravo', potvrdila je uzbuđena Tamara Loos za portal Gloria.hr u svibnju. Nedavno je voditeljica aktivirala porodiljni dopust, tako da se je samo dani dijele od proširenja obitelji. Tamara sa životnim partnerom Matijom Perkovićem ima kćer Veru (4).

Instagram

Bivša manekenka Anita Dujić (34) sredinom srpnja potvrdila je sretnu vijest da čeka bebu. Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira sa svojim dečkom Duncanom Broadfootom u Puli, a uz fotografiju je napisala: 'U Puli. Nas troje.' Bivša Miss turizma Škota Duncana Broadfoota je upoznala na Visu, na kojem je prošlog ljeta radila kao dekoraterka na filmu 'Mamma Mia Here We Go Again', zbog ljubavi se preselila i u britansku metropolu, no nakon vijesti da će im stići prinova ipak su se odlučili vratiti u Hrvatsku.

instagram

Nakon što je početkom rujna iznenadila objavom da čeka svoje prvo dijete te da je sretno zaljubljena, glumica Nataša Janjić (36) živi u sedmom nebu. Kada je nedavno potvrdila da je trudna mnogi su bili iznenađeni jer nije bilo ni poznato da je sretno zaljubljena. U ljubavnoj je vezi s 34-godišnjim Nenadom Medančićem, liječnikom iz Pazina s kojim očekuje svoje prvo dijete.

Igor Šoban
Glumica Nataša Janjić

15. listopada odjeknula je vijest koji prenio svaki mediji koji drži do sebe -37-godišnja Meghan Markle i 34-godišnji princ Harry godinu dana nakon vjenčanja postat će sretni roditelji! Palača Kensington objavila je vijest na koju se sumnjalo tjednima. Par je izmijenio zavjete na raskošnom vjenčanju u svibnju, koje je pratio cijeli svijet, a čini se da je nekoliko mjeseci nakon udaje za britanskog princa Meghan ostala u drugom stanju. Beba stiže na proljeće, a u ovom trenutku Meghan i Harry uživaju na turneji Pacifikom, gdje je svaki njihov korak pomno popraćen vojskom fotografa.

NMA POOL--Prince Harry The Duke of Sussex with Meghan Markle the Duchess of Sussex on Day 8 of their tour At a state banquet in Suva Fiji, Image: 392251613, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, MirrorPix
Profimedia, MirrorPix

Linker
18. travanj 2024 13:18