Profimedia, Backgrid USA
'Hit and run'

Bajkovito skijanje pretvorilo se u noćnu moru: Gwyneth Paltrow u velikim problemima

Slavnoj oskarovki prijeti novčana kazna nakon što je prije tri godine navodno ozlijedila jednog od skijaša.

Glumica Gwyneth Paltrow (46) je optužena za skijašku nesreću koja se dogodila 2016. godine, a sada joj zbog toga prijeti novčana kazna.

Na skijalištu u Deer Valley odmorištu se glumica navodno sudarila s liječnikom Terryjem Sandersonom (72) kojem je od siline udarca napuklo rebro te se onesvijestio. Gwyneth je, kako Terry tvrdi, 'pobjegla' s mjesta nesreće i ostavila ozlijeđenog čovjeka koji ju je sada i tužio. Sanderson od glumice traži odštetu od 3,1 milijuna dolara, a izjavio je da to ne radi samo zato što je riječ o poznatoj i bogatoj osobi, već želi da se sazna njegova istina.

Izjavio je da je Gwyneth 'skijala bez kontrole, udarila ga u leđa i pobjegla nakon što je vidjela da je pao'. U tužbi je naveo da zbog nesreće ima trajno oštećenje mozga, imao je slomljena četiri rebra, više ne uživa u životu te da je emocionalno rastresen.

Sanders je optužio i učitelja skijanja Erica Christiansena koji je tada bio s glumicom. Kako navodi, Christiansen je lažirao izjavu u kojoj je napisao da Gwyneth nije uzrokovala nesreću, a tužio je i skijaško odmorište.

Beverly Hills, CA  - *EXCLUSIVE* Gwyneth Paltrow keeps it chic after her book signing at Williams Sonoma Beverly Hills. The supermom and Goop creator seems cheery as she reveals her latest cooking book named, 'Eat, Reset, Heal.' She poses before heading into her ride in a monochrome dress.

Pictured: Gwyneth Paltrow



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 410174978, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

'Tužba je neosnovana i nadamo se da će je sud odbaciti. Tko god pročita činjenice će to shvatiti', izjavio je glasnogovornik glumice koja je negirala sve optužbe.

Linker
16. travanj 2024 19:39