Instagram / NINA BADRIĆ
Lijepa i duhovita

Baš kao u Baywatchu! Nina zabljesnula na plaži i poručila: 'Baš me briga, komarcima se sviđam'

Pjevačica se odmara na našoj obali, a zbog pandemije i nemogućnosti javnih nastupa ima vremena za uživanje kraj mora. Da joj mediteranska klima godi vidljivo je i na novoj objavi.

Iako je ovo ljeto uglavnom provela na plaži, a ne ispred mikrofona, kao što nije već jako dugo vremena, Nina Badrić ne odustaje od sunca, mora, soli i morskih radosti. Ovog je puta oduševila svojom nasmijanom fotografijom, na kojoj doslovno blista u jarkocrvenom kupaćem kostimu. Jednodijelni 'badić' zbog svoje boje podsjeća na legendarne komade koje su nosile zvijezde serije "Spasilačka služba", odnosno "Baywatch".

Nina je uz fotografiju napisala i što misli, a osim zavidne figure i zaraznog osmjeha, te riječi tajna su njenog neodoljivog šarma. "Ne zanima me što drugi misle o meni. Komarcima se sviđam!!!", našalila se pjevačica.

Nina ovo ljeto uživa na moru, a da joj jadranska klima godi, vidljivo je na fotografijama koje objavljuje. Nedavno se tako družila s kolegicom Lepom Brenom, kada su zajedno plovile na Breninoj jahti oko Visa, no većinu vremena provodi na otoku Hvaru, gdje ima kuću za odmor.

Produljeni odmor uz more

Badrić, kao i svi njezini kolege, zbog pandemije koronavirusa ima prisilan produljeni odmor, zbog čega je pjevačica i javno istupila, u svom apelu Nacionalnom stožeru zamolila je da se glazbenicima i drugim umjetnicima što prije omogući rad.

"Došlo je do toga je glazbena industrija sektor koji je najpogođeniji. Na nas kao da je netko zaboravio, što je ipak nedopustivo. Kad je drugima trebala pomoć lako je bilo računati na nas da radimo humanitarne koncerte. Svaki sektor nešto radi, bar nešto, mi ništa", poručila je tada Nina, koju su podržali gotovo svi kolege i suradnici.

Pročitajte i:

Nina Badrić i Lepa Brena šalju pozdrave s Visa u badićima: 'Kad ti život da limun, napravi limunadu'

Žene mu 'čuvaju leđa': Ministar Beroš s Hvara sa suprugom i Ninom Badrić poslao snažnu poruku'

OPG Badrić': Naša pjevačica pokazala kako se izdići iznad zlih komentara i usput se dobro našaliti

Estrada u borbi za opstanak, Nina Badrić otkriva: 'Čini mi se da smo zaboravljeni i osuđeni na propast'

Linker
23. travanj 2024 05:39