Rob Latour/Variety / Shutterstock Editorial / Profimedia
osmijeh od uha do uha

Baš su zaljubljeni: Sean Penn s 32 godine mlađom djevojkom u rijetkom večernjem izlasku

Ljubav ne poznaje granice! Za holivudskog glumca ona ne zna za godine, pa na svečanoj večeri u društvu mlađe djevojke izgledao zaljubljeno i sretno. Ljubavni život uvijek mu je bio turbulentan, a sada je uplovio u mirno razdoblje.

Holivudski glumac Sean Penn (59), poznat po jakom temperamentu, u ljubavi se smirio s 32 godine mlađom australskom glumicom Leilom George (27). Zajedno su od 2016. godine, no privatnost pokušavaju sačuvati za sebe pa je u javnosti par rijetko viđen zajedno. Tek 2018. kada su zajedno radili na njegovom projektu "Bob Honey Who Just Do Stuff" otkrilo se da su više od prijatelja.

Par je stigao na jubilarnu 10. večeru njegove humanitarne organizacije CORE, koja pruža pomoć područjima pogođenima elementarnim nepogodama. Kako navode američki mediji, Sean i Leila sjedili su za istim stolom kao i Leonardo DiCaprio koji je stigao u društvu djevojke Camille Morrone, s kojom su se tijekom večeri družili. Inače, između Lea i Camille jednaka je razlika u godinama. Kako su za medije ispričali uzvanici, par je tijekom večeri izmjenjivao nježne poglede i dodire i izgledali su zaljubljeno poput srednjoškolaca.

Sean Penn and Leila George
Sean Penn Hosts 10th Anniversary Gala Benefiting CORE, Inside, The Wiltern, Los Angeles, USA - 15 Jan 2020, Image: 493223507, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Rob Latour/Variety / Shutterstock Editorial / Profimedia
Rob Latour/Variety / Shutterstock Editorial / Profimedia

Leila George D'Onofrio and Sean Penn
Sean Penn Hosts 10th Anniversary Gala Benefiting CORE, Inside, The Wiltern, Los Angeles, USA - 15 Jan 2020, Image: 493223426, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Rob Latour/Variety / Shutterstock Editorial / Profimedia
Rob Latour/Variety / Shutterstock Editorial / Profimedia

Inače, nova ljubav Seana Penna jednako je stara kao i njegova kćer Dylan koju je dobio s bivšom suprugom Robin Wright. Nakon dvoje djece par se odlučio razvesti i danas nisu u dobrim odnosima, za razliku od njegove prve bivše supruge Madonne s kojom je glumac jako dobar i danas. Od glumice Wright rastao se 2010. nakon 14 godina braka, a s Madonnom je ljubav pukla 1989. godine.

"Svoju prvu suprugu jako volim. Nju se ne može uspoređivati ni s kim" kazap je o Madonni u "The Late Showu" kod Stephena Colbert. Iza sebe ima i romansu s glumicom Charlize Theron koja ga je ostavila nakon zajedničkog snimanja filma "The Last Face". Penn je tada bio u ulozi redatelja i navodno je bio toliko nervozan i nepodnošljiv da je glumica odlučila prekinuti ljubavnu vezu.

HOLLYWOOD, CA - MAY 07:  Actors Charlize Theron (L) and Sean Penn attend the premiere of Warner Bros. Pictures'
Getty Images

Linker
14. travanj 2024 15:54