SLAVNA MILIJARDERKA

Beauty mogulica ruši sve rekorde: Kylie Jenner najpraćenija je žena na Instagramu

Najmlađa članica klana Kardashian-Jenner ima 300 milijuna pratitelja na Instagramu čime je pretekla pjevačicu Arianu Grande i oborila rekord.

Beauty mogulica Kylie Jenner postala je prva žena koja je došla do nevjerojatne brojke od 300 milijuna pratitelja na Instagramu.

Slavna influencerica po broju pratitelja prestigla je pjevačicu Arianu Grande koja je do sada bila najpraćenija žena na toj društvenoj mreži, a popularnost joj nije pala čak ni unatoč tome što zbog trudnoće nije toliko aktivna.

Osim trudnoće s drugim djetetom, zatišje na njezinom profilu nastalo je i nakon što je njezin dečko, Travis Scott s kojim ima kćerkicu Stormi (3) bio organizator i glavni izvođač festivala Astroworld na kojem je u stampedu poginulo 10 ljudi, a stotine ih je ozlijeđeno.

image

Slavna influencerica trenutno je žena s najviše pratitelja na Instagramu.

BEAUTIFULSIGNAUREIG/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Ipak je istina: Kylie Jenner čeka svoje drugo dijete s Travisom Scottom

Nakon što je Travis na Instagram Storyju objavio fotografiju božićnog ugođaja u njihovom domu, mnogim pratiteljima za oko je zapela bočica za bebu, onakva kakvu je imala Stormi kao beba, pa su pretpostavili da je influencerica već rodila.

Drugi su to pak zaključili i na temelju fotografije na kojoj Kylie ima kratke nokte, što pamte samo iz perioda kada je rodila prvo dijete.

image

Mnogi sumnjaju da je Kyli već rodila.

CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Kylie Jenner pokrenula lavinu negative zbog jednog jedinog proizvoda: ‘Očito želi zaraditi na pandemiji‘

S obzirom na to da je najmlađa članica klana Kardashian-Jenner, prvu trudnoću vješto skrivala, i najmanji znak obožavateljima je dovoljan da posumnjaju kako im Kylie skriva rođenje djeteta.

image

Kylie Jenner s Traviso Scottom čeka drugo dijete.

PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA

"Znala sam da bi bilo bolje kada bi se Stormi i ja maknule od očiju javnosti. U trudnoći vam divljaju hormoni i sve su emocije dodatno naglašene. Osjećala sam da nisam spremna... Znala sam da ću moći više uživati u cijelom iskustvu, ako to zadržim za sebe", objasnila je tada Kylie.

Linker
24. travanj 2024 16:40