Instagram
obitelj na okupu

Beckhamovi obožavaju jadransku obalu, ovo ljeto ponovno uživaju u morskim radostima u našem susjedstvu

Obitelj Beckham trenutno se nalazi na godišnjem odmoru. Nakon Španjolske, vratili su se u naše susjedstvo gdje su boravili i prošle godine.

Sudeći po objavama na društvenim mrežama, Beckhamovi znaju kako uživati na ljetovanju. Cijela obitelj provodi aktivni odmor pa su se već okušali u adrenalinskim sportovima, ali i onim opuštajućima poput grupnog sata joge.

Victoria (45) i David (44) Beckham uz djecu, najstarijeg Brooklyna (20), Cruza (14), Romea (16) i najmlađe Harper (8) uživaju na odmoru u blizini naše obale, na luksuznoj jahti - nakon Seville pa Italije, svratili su u Crnu Goru, točnije na otok Sveti Stefan gdje su se odmarali i prošlo ljeto. Smjestili su se u luksuznu Vilu 112 u kojoj su odsjedale poznate face iz svijeta poznatih.

Beckhamovi su izgleda pronašli destinaciju koja ih je oduševila pa se tamo rado vraćaju i ne gube vrijeme zatvoreni u aparmanu. Svi članovi podijelili su zajedničke fotografije na Instagram profilima sa svojim brojnim pratiteljima. Vodeni sportovi nisu im strani pa se cijela obitelj zabavila i sve zabilježila mobitelom.

Instagram

Instagram

Dok je najstariji sin Brooklyn često izostajao s obiteljskih izleta jer je provodio vrijeme s djevojkom Hanom Cross (21), već neko vrijeme par nije viđen zajedno, a nije im se pridružila niti na ljetovanju pa se već neko vrijeme šuška da se mladi par razišao.

Njegovi roditelji, modna dizajnerica i bivša Spice djevojka te bivši nogometaš nedavno su proslavili 20 godina bračnog života.

Instagram

Instagram

Linker
16. travanj 2024 19:57