Instagram
sve joj ide kao po špagi

Beyonce se pohvalila savršenim životom: S 36 sam imala troje djece, dojila blizance i obnovila zavjete sa suprugom

Zvijezda hitova "Crazy in love", "Partition" i "Formation" u životu ima sve što je željela - zavidnu karijeru, supruga koji ju u uspjehu podržava i troje preslatke djece. Malena Blue Ivy već ima šest godina, a blizanci Rumi i Sir napunili su 13 mjeseci.

Povodom svog 37. rođendana pjevačica Beyonce, Djevica u horoskopu, na Instagramu je sama sebi napisala čestitku.

Pjevačka diva koja je 4. rujna dočekala na luksuznoj jahti u Sardiniji, u društvu supruga Jay-Z-a, fotografije s intimne proslave danas je objavila na društvenim mrežama uz pismo koje je posvetila svojim fanovima, a još više - sebi.

"S 36 sam postala majka troje djece, dojila sam blizance i obnovila zavjete sa suprugom s kojim sam u braku deset godina. Nakon trudnoće, vratila sam se kući kako bi nastupila na Coachelli. Zatim smo moj suprug i ja izbacili zajednički album pod nazivom Everything is love. Krenula sam na turneju s obitelji, što obožavam. Ova je godina za mene bila iznimno važna. Zahvaljujem bogu za sve ljude u mom životu. Hvala svima na pozitivnim porukama i predivnim rođendanskim čestitkama. Veselim se što ću nastaviti učiti iz prošlosti, živjeti u sadašnjosti i prepuštati se budućnosti. Volim vas, Hive! B."

Na fotografijama Beyonce pozira u širokoj ružičastoj suknji i topu od istog materijala koje potpisuje Lisa Marie Fernandez, sa slamnatim šeširom na glavi i sunčanim naočalama s crvenim okvirima.

Objavila je i fotografije parfe torte s piškotama, voćem i čokoladnim natpisom kojoj se malo narugala duhovitim komentarom.

"Torta izgleda kao da ju je Jay radio. Slova su malo nakrivljena. Super!", napisala je.

Instagram

Linker
20. travanj 2024 09:51