instagram
19 godina braka

Bila je tu kad mu je bilo najteže: Nakon tragedije dogodila mu se ljubav na prvi pogled koja traje

Poznati glumac Pierce Brosnan svojoj supruzi je na romantičan način čestitao godišnjicu braka u kojem su, čini se, odavno pronašli formula za sreću.

"Sretna godišnjica. Keely, moja smeđooka djevojko, ako posustanem, čekaj me kao i uvijek, ljubavi moja", napisao je poznati glumac uz fotografiju na kojoj mladenci blistaju od sreće...

Pierce Brosnan i Keely Shaye su u bračnim vodama 19 godina, a zaljubili su nakon što upoznali na plaži u Meksiku 1994. godine.

Njihov susret je bio fatalan. Pierce je svoju drugu suprugu, novinarku Keely Shaye Smith, upoznao kada je došla odraditi intervju u Meksiko. Njezinu je pozornost privukao upravo šarmantni Irac.

'Očarao me. Visok, crn, zgodan.. Imao je ono zbog čega biste bili odmah privučeni nekome'

I taj neki sjaj u očima', prisjetila se u jednom ranijem intervjuu Keely. U braku su dobili dva sina Dylana i Parisa. Bivši James Bond izgubio je prvu suprugu Cassandru Harris koja je umrla od raka. Kasnije se suočio s još jednom tragedijom kada je njegova kći Charlotte izgubila životnu bitku 2013. godine. Iz prvog braka glumac ima još dva sina Chrisa (47) i Seana (36).

CAP D'ANTIBES, FRANCE - MAY 17: Pierce Brosnan and his wife Keely Shaye Smith during the amfAR Gala Cannes 2018 dinner at Hotel du Cap-Eden-Roc on May 17, 2018 in Cap d'Antibes, France.  (Photo by Gisela Schober/Getty Images)
Getty Images

"Kada ti partner izgubi životnu bitku, cijeli ti se svijet okrene naglavačke. Sve tvoje navike i rutine se totalno preokrenu i tvoj život jednostavno stane. Bilo mi se teško suočiti s tim', rekao je glumac nakon suprugine smrti. 'Stalno si pod adrenalinom, strahom i nadom. Cassie je bila vrlo pozitivna i voljela je život. Imala je nevjerojatnu energiju, bilo je teško gledati kako se nosi s bolešću", rekao je Pierce koji je suprugu izgubio 1991. godine.

Čitajte i:

Vidite li sličnost? Omiljeni Bond na crveni tepih došao sa zgodnim sinom

Njihova ljubav je opasna po život: I dok voze bicikle drže se za ruke

Poljupci slavnog para pljušte, ipak je to 25. godišnjica braka!

Linker
10. travanj 2024 12:04