Profimedia, Backgrid USA
na sve se pazilo

Bile su to zaruke iz snova, a upravo to i dokazuju ove fotografije s plaže

Tri dana nakon zaruka Jennifer Lopez je ponosno objavila fotografije s plaže. Nakon dvije godine romantične veze uskoro će postati ponosna gospođa Rodriguez.

'Ona je sretnija no ikada. Njih dvoje su srodne duše i izvlače samo najbolje jedno iz drugog. Od samog početka vidjelo se da je ova veza drugačija od svih ostalih. Brzo su napredovali i postali ozbiljni, a njihov je odnos oduvijek bio jako strastven. Jennifer se jako brzo zaljubila i zavoljela Alexa te počela planirati zajedničku budućnost', govorili su bliski prijatelji Jennifer Lopez od samog početka veze i imali su pravo jer se danima ne prestaje pričati o zarukama iz bajke poznatog para.

Jennifer koje će ove godine proslaviti 50. rođendan glumila je u mnogim romantičnim filmovima, a takve scene trenutačno proživljava i u privatnom životu. Prilikom zaruka na Bahamima odjenula je boho bijelu haljinu Spell, dok je Alex odjenuo bijele hlače i sivi pulover - a sve je bilo kao na filmskom setu.

Tijekom šetnje pješčanom obalom Alex Rodrigez je kleknuo i izvadio 15-karatni dijamantni prsten, a njegova izabranica ga je zasula poljupcima. Par je bio maksimalno stiliziran, a Jennifer je sretnu vijest nekoliko dana kasnije podijelila sa svojim fanovima tako da su joj sa svih strana svijeta stižu čestitke.

Instagram


Instagram

'Rekla je da', prvi se pohvalio se Alex na svom Instagramu i priložio fotografiju prstena na Jenniferinoj ruci, dok je Jennifer uz bajkovite fotografije napisala samo 9.3. 2019. Ovo su za nju pete zaruke, ali čini se da su je posve izule iz cipela.

Linker
15. travanj 2024 18:13