Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia
Ljubav najveća

Bilo im je suđeno: Spojila ih je predana vjera u Boga, a sad su svi van sebe zbog najnovijih vijesti

Katherine Schwarzenegger i njezin suprug Chris Pratt postali su roditelji djevojčice, a veselu vijest potvrdio je njezin brat Patrick koji ih je pohvalio da su jako brižni oko bebe.

U travnju ove godine je i službeno potvrđeno da Katherine Schwarzenegger (30) i Chris Pratt (41) očekuju dijete. Par se vjenčao u lipnju 2019., šest mjeseci nakon što ju je Chris zaprosio.

Katherine Schwarzenegger Katherine Schwarzenegger Pratt
Katherine Schwarzenegger out and about, Los Angeles, USA - 07 Jul 2020,Image: 541110742, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia
Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia
Katherine je tijekom trudnoće bila vrlo aktivna...

Chris ima propali brak iza sebe s glumicom Annom Faris, a zajedno imaju sina Jacka (7).

Sretnu vijest je potvrdio njezin brat Patrik koji za medije komentirao da je cijela obitelj van sebe zbog toga što im je stigla djevojčica. U posjet veselom paru pohitali su i ponosni djed i baka Maria Shriver i Arnold Schwarzenegger.

HOLLYWOOD, CA - JUNE 09:  Actors Chris Pratt (R) and Anna Faris attend the Universal Pictures'
Getty Images

Vjenčanje iz vedra neba

- Postali smo muž i žena pred Bogom, našim obiteljima i onima koje volimo. Bilo je intimno, dirljivo i emotivno. Presretni smo jer započinjemo novo poglavlje u životima. Zahvalni smo našim obiteljima i prijateljima koji su bili uz nas, a posebno gospodinu Giorgiju Armaniju koji je kreirao neponovljivu haljinu za Katherine i savršeno odijelo za mene - napisao je emotivan glumac uz fotografiju s vjenčanja.

Par je spojila predana vjera u Boga - on je pentekostalac, dok je ona odgojena katolički, a oboje često govore o tome kako su religiozni i dijele citate kojima oboje daju do znanja da im je religija vrlo važan dio života.

*EXCLUSIVE* Pacific Palisades, CA  - **WEB MUST CALL FOR PRICING** Newlyweds Chris Pratt and Katherine Schwarzenegger step out for an evening in the Pacific Palisades with Chris' son, Jack Pratt, and friends. The family enjoyed a celebratory dinner at Blue Ribbon sushi and even enjoy a movie.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*,Image: 446340635, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Dsanchez/CPR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Dsanchez/CPR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Chris je presretan jer obožava klince...

O tome koliko mu je kršćanstvo važno, slavni je glumac progovorio u intervjuu za Vanity Fair naglasivši da mu je vjera, koju je pronašao u tinejdžerskim godinama, preokrenula život. Ipak, na početku svoje karijere nije mnogo govorio o tome - sve dok se prije pet godina nije susreo s teškim životnim trenutkom. Naime, tada je rođen njegov sin Jack kojeg je dobio s Annom Faris. On je rođen devet tjedana ranije s manje od dva kilograma zbog čega je mjesec dana proveo na intenzivnoj njezi.

Chris je nakon tog teškog iskustva i sretnog završetka počeo sve više govoriti o svojoj vjeri i o tome da mu je molitva najviše pomogla da izdrži to razdoblje.

Ipak, posvećenost vjeri ga je naposljetku odvela u drugom smjeru te su njegovi snažni vjerski stavovi bili jedan od razloga za razvod od Anne Faris.

Čitajte i:

Nakon razvoda oboje pronašli sreću: On se oženio prije nekoliko mjeseci, a sada se i ona hvali prstenom

Svadba za pamćenje: Poznati par vjenčao se nakon manje od godinu dana veze

Chris Pratt: 'Nije bilo lako zamoliti Schwarzeneggera za ruku njegove kćeri'

Linker
16. travanj 2024 11:42