ISTINA IZAŠLA NA VIDJELO

Bitka o skrbništvu i dalje u punom jeku: Hoće li djeca svjedočiti protiv Brada?

Od kada je Brangelina odlučila staviti točku na kraj svoje ljubavi, o njihovom međusobnom odnosu, kao i o odnosu s djecom, ne prestaje se pričati. Već se neko vrijeme provlači priča o lošem odnosu Brada Pitta s njihovo šestero djece, no čini se da ipak nije tako.

Prošlo je gotovo pet godina od razvoda jednog od najpopularnijih hollywoodskih parova - Angeline Jolie (45) i Brada Pitta (57), a razglabanja o bitci za skrbništvo ne prestaju.

Iako je najstariji sin, 19-godišnji Maddox već punoljetan, bitka nad skrbništvom i dalje se vodi za 16-godišnjeg Paxa, 15-godišnju Zaharu, 14-godišnju Shiloh te 12-godišnje blizance Knox i Vivienn. Sve su češće, međutim, glasine o tome kako je Angelina djecu preokrenula protiv oca te da ih zbog toga Brad uopće ne viđa. Prema pisanju stranih magazina, te tvrdnje nisu istinite.

image
Bitku za skrbništvo nad djecom Brad i Angelina započeli su prije gotovo pet godina!
REGENCY ENTERPRISES/NEW REGENC/AFP/PROFIMEDIA

Naime, navodi se da glumac još uvijek redovito provodi vrijeme s blizancima i 14-godišnjom Shiloh. "Sva djeca osim Maddoxa vole provoditi vrijeme u Bradovom domu", rekao je neimenovani izbor. Na taj su način ponovno opovrgnuta šuškanja o tome da Brad ne viđa djecu te da će ona na sudu svjedočiti protiv njega u korist Angeline.

Čitajte i: Angelina Jolie najiskrenije do sada progovorila o razvodu s Bradom: 'Postala sam nebitna, izgubila sam dio sebe'

Podsjećamo, Maddox koji se tijekom leta privatnim zrakoplovom sukobio s ocem, već je na sudu svjedočio protiv Brada. Iako detalji svjedočenja nisu poznati, dodatno su potaknuli sumnje o lošem odnosu Brada Pitta sa svojom djecom, a prema pisanju stranih medija, sve zbog Angeline.

Čitajte i: Angelina Jolie otkrila zašto je morala žrtvovati karijeru: ‘Došlo je do promjena u obitelji‘

Linker
20. travanj 2024 05:44