Barry King / Alamy / Alamy / Profimedia
Pukla ljubav

Bivša djevojka Al Pacina progovorila o njihovoj vezi: 'Bio je škrt, kupovao mi je samo cvijeće'

Poznati par prekinuo je još u veljači nakon dvije godine i to na njezinu inicijativu. Iako mu je predbacila to što nije htio trošiti svoj novac na nju, u novom intervjuu Meital Dohan je pokušala 'popraviti stvar' pozitivnim komentarima na račun svoje bivše ljubavi.

Bivša djevojka 79-godišnjeg glumca Al Pacina, 40-godišnja glumica Meital Dohan, u intervjuu za izraelski magazin La’Isha progovorila je o njihovoj vezi koja je zbog razlike u godinama bila poprilično medijski popraćena.

Par je vezu dugu dvije godine prekinuo još u veljači, Dohan se požalila da je glumac bio škrt te da joj je u cijelom njihovom odnosu kupio samo cvijeće. To je bio dovoljan razlog za prekid veze koji je inicirala upravo ona.

"Teško je biti u vezi s tako starim muškarcem pa bio on i Al Pacino. Pokušala sam ne razmišljati o tome, ali on je doista star muškarac. Unatoč mojoj ljubavi, nismo uspjeli", rekla je glumica.

Novi razlog prekida bila su djeca

EXCLUSIVE: Al Pacino pauses to sign autographs as he leaves the Montage Beverly Hills with a mystery lady. Los Angeles, California - Monday January 6, 2019., Image: 491473956, License: Rights-managed, Restrictions: N, Model Release: no, Credit line: MHD/PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia
MHD/PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

No, u novom intervjuu željela je 'zamaskirati' ono što je rekla pozitivnih komentarima na račun svoje bivše ljubavi.

"Za svaku ženu koja je u vezi s moćnim muškarcem govorit će se da je sponzoruša. To je ionako još jedan stereotip, ali ljudi mogu o meni misliti što žele", rekla je za Daily Mail.

"Ono što se dogodilo između nas bilo je veće od materijalističkih stvari poput cvijeća, čokolada, dijamanata ili automobila", objasnila je Dohan.

Kao novi razlog prekida navela je činjenicu da se ona sada želi ostvariti kao majka, dok Al Pacino, koji već ima troje djece, proširenje obitelji nije u planu.

Par se upoznao početkom 2018., a Dohan je objasnila kako je to bila ljubav na prvi pogled. Na pitanje žali li za čime, Dohan je rekla da joj nikada nije bio cilj u životu upoznati nekoga toliko starog, ali da ne želi ni za čim.

"Još uvijek imam vremena za djecu i, naravno, želim se ponovno zaljubiti", zaključila je.

Linker
19. travanj 2024 10:39