Kate Beckinsale i Pete Davidson.
 Profimedia, Backgrid USA
i taj je bio mlađi

Bivši dečko Kate Beckinsale poručio novom: 'Bježi'

Glumica Kate Beckinsale (45) i komičar Pete Davidson (25) u ljubavnoj su vezi, odjekuje u javnosti još od vikenda, nakon što su izmjenivali poljupce na košarkaškoj utakmici u njujorškom Madison Square Gardenu.

Kad je bivši dečko glumice Kate Beckinsale, 23-godišnji stand-up komičar Matt Rife, saznao da je njezino srce nakon njega osvojio Pete Davidson, nije odolio ne komentirati njezinu novu vezu.

'Savjet za Petea? Kao muškarac muškarcu... bježi', rekao je za TMZ.

New York, NY  - *EXCLUSIVE*  - Kate Beckinsale and Pete Davidson can't keep their hands off each other as they are seen arriving to Madison Square Garden. The couple are seen walking arm in arm to the venue.

Pictured: Kate Beckinsale and Pete Davidson

BACKGRID USA 3 MARCH 2019, Image: 417027608, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA
Kate Beckinsale i Pete Davidson.

Potom je malo ublažio rečeno, pa je dodao: 'Uživaj. Uživaj dok možeš. Nadam se da su oboje sretni i da će uspjeti uspostaviti dobar odnos. I jednom i drugom želim sve najbolje. Nemam neki poseban savjet, neka samo bude oprezan'.

Matt je imao samo 21 godinu kad je u ožujku 2017. započeo vezu s Kate, te je priznao da je njihov odnos bio 'kompliciran'. 'Bili smo zajedno godinu dana i bilo je to, hm, poprilično komplicirano. Mnogo uspona i padova. Ali, ona je krenula dalje i doista se nadam da će oboje na vrijeme uvidjeti što žele od veze i održati je u najboljem izdanju', rekao je Rife.

U više se navrata pisalo da je Beckinsale preko ušiju zaljubljena u Petea, a on je ne tako davno bio s još jednom megapopularnom ljepoticom, 25-godišnjom pjevačicom Arianom Grande. Za pjevačicu je bio i zaručen, a da su prekinuli zaruke svijetom je odjeknulo prošlog listopada.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Los Angeles, CA  - **WEB EMBARGO UNTIL 11AM PDT ON 06/27/17** 43-year-old British actress Kate Beckinsale was out Sunday night with 21-year-old boyfriend Matt Rife, the couple checked out the movies at the Sherman Oaks Galleria. Matt was spotted leaving the actress's house early Sunday and going shopping for the date night clothes at Gap in Santa Monica. Shot on 06/25/17

Pictured: kate Beckinsale and Matt Rife

BACKGRID USA 26 JUNE 2017, Image: 339313746, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Kate Beckinsale i Matt Rife

Kate i Pete prvi su put zajedno snimljeni na after partyju koji je uslijedio nakon dodjele Zlatnih globusa u siječnju. Potom su ih vidjeli kako se drže za ruke nakon jednog njegovog showa koji je održao u Los Angelesu.

Kate ima 20-godišnju kći Lily Mo s bivšim partnerom Michaelom Sheenom. Nedavno je rekla da joj ideja o još jednom djetetu nije strana.

Linker
23. travanj 2024 10:50