BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Pretužno

Bivši muž tragično preminule glumice potpuno slomljen: 'Ne znam hoću li ikada moći u to vjerovati'

Tijelo glumice Naye Rivere pronađeno je u jezeru Piru nakon pet dana otkako je sa sinom krenula na kupanje. Ovaj veliki gubitak potresao je svijet, a otac njihovog djeteta i njezin bivši suprug tek je sada smogao snage progovoriti o tragediji.

Mlada glumica Naya Rivera (33), bivša zvijezda serije Glee, naglo i tragično je izgubila život početkom ovog mjeseca spašavajući svog sina četverogodišnjeg Joseya iz jezera Pira. Nakon pet dana potrage za njezinim tijelom, policijski službenici pronašli su ga 13. srpnja i tako potvrdili tužnu vijest da se Naya utopila nesretnim slučajem.

Njezina smrt potresla je glumački svijet, ali i njezinu obitelj, prijatelje, fanove i bivše ljubavi, kao i nekadašnjeg supružnika i oca njihovog djeteta, glumca Ryana Dorseya (37).

Nakon nekoliko tjedana šutnje, Ryan je konačno smogao snage iznijeti svoje osjećaje zbog tragičnog gubitka bivše supruge.

"Ovo je tako nepravedno. Nema riječi kojima bih mogao opisati prazninu koju si ostavila u srcima svih nas. Ne mogu vjerovati da je ovo sada naš život. Ne znam hoću li u to ikada moći vjerovati. Maloprije si bila tu... uživali smo s našim sinom dan prije nego ste otišli na jezero. Život stvarno nije pravedan", napisao se Ryan na Instagramu i Twitteru uz fotografiju Naye i Joseya.

Mandatory Credit: Photo by Jim Smeal (5479666bg)
Naya Rivera and Ryan Dorsey
March of Dimes Celebration of Babies, Los Angeles, America - 04 Dec 2015,Image: 268281248, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Jim Smeal / Shutterstock Editorial / Profimedia
Jim Smeal / Shutterstock Editorial / Profimedia
U danima sreće Ryan Dorsey i Naa Rivera uživali su kratko, no iz braka su dobili sina koji im je oboma na prvom mjestu.

'Uvijek ćemo te voljeti'

Dodao je kako je zahvalan na njihovom braku, vremenu koje su proveli zajedno i predivnom sinu. "Život se sastoji od dobrih i loših trenutaka, a s Joseyjem su oni loši malo manji jer će dio tebe uvijek biti s nama. On nikada neće zaboraviti otkud je. Nedostaješ nam. Uvijek ćemo se voljeti. Volim te Meep", zaključio je Ryan dirljivu posvetu bivšoj supruzi s kojom je bio u braku od 2014. do 2018.

Uloga majke bila je Nayi najvažnija i najveća. Nakon razvoda od Ryana Dorseyja, potpuno se posvetila sinu Joseyju. Četverogodišnjak je postao centar njezinog svijeta kada je stigao krajem 2015. godine, često ga je sa sobom vodila i na javna događanja, pokušavajući što više vremena provesti s njim. "Biti majka mi je prioritet, sve ostalo može čekati. Ništa mi nije važnije. Pokušavam svakog dana ostati organizirana tako da, kada ga pokupim iz vrtića, ostatak dana bude naš", rekla je Naya prošle godine u intervjuu.

Čitajte i:

Dirljivo pismo bivše ljubavi tragično preminule glumice: 'Još sam u šoku, hvala ti Naya'

Skupila je snage da spasi sina, no ne i sebe. Naya je poginula spašavajući svoje dijete

Naya Rivera preminula je u dobi od 33 godine. Njezino tijelo pronađeno u jezeru nakon pet dana potrage

Strašna priča! Nestaloj glumici i dalje nema traga, bivši suprug slomljen i zabrinut

Nestala zvijezda serije 'Glee'! Glumica sa sinom otišla na izlet brodom, maleni pronađen sam

Naya Rivera - tri mjeseca nakon prekida zaruka udala se za drugog

Linker
19. travanj 2024 16:57