Pravo njuškalo

Bizarna nezgoda ili nemar? Pjevačica povela psa na snimanje emisije pa ga pustila: Ima sreću što je ostao živ

Američka glazbenica prisjetila se svog angažmana na emisiji The Voice gdje je na set povela svoju kujicu, u žaru snimanja izgubila je nadzor nad psom te se dogodila dosta šokantna stvar za ljubimca, ali i ljude na setu.

Pjevačica Miley Cirus otkrila je kako joj je psa stresla struja, nakon što je sažvakao kablove na setu megapopularnog showa "The Voice". Jadničak ima sreću što je nakon svega ostao živ, i kako tvrdi glazbenica - bez neugodnih posljedica.

Pjevačica se prisjetila jednog od najsramotnijih trenutaka, koje su joj priuštili ljubimci - ili ona njima, zavisi kako se gleda - nezgoda koju će zapamtiti i Miley i četveronožni prijatelj dogodila se prvog dana na setu poznatog pjevačkog natjecanja.

Pogledajte video

"To je tužno, no to smo uspješno riješili i moj pas je savršeno dobro", rekla je u uvodu svoje priče na jutarnjem programu koje vode Geena The Latina i Frankie V. Cyrus je zatim otkrila da je njezin pas imena Little Dog (Mali Pas) izgrizao neke žice dok je ona snimala emisiju.

'Pas sada cvjeta'

"Znate, na tim su setovima kablovi doslovno posvuda. Pred nama su bili ti brojni ljudi koji su pjevali, svi su bili natiskani uokolo. Postavljalo se pitanje 'Tko će pobijediti na Voiceu?' Moj pas je odlutao i zagrizao kablove televizora na kojem su svi gledali (što se snima). Odjednom smo primijetili da se grči i da je trese struja", opisala je Miley što se dogodilo Malenoj.

View this post on Instagram

Bean + MC = 4EVR ????

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

No to nije sve, unesrećenu kujicu nisu tako lako mogli spasiti, pjevačica je opisala i zašto. "Nismo joj mogli otvoriti usta, jer i osoba koja joj je pokušala otvoriti usta je također tresla struja. Ali bila je potpuno u redu", uvjeravala je pjevačica voditelje emisije. No, pejvačici će morati vjerovati na riječ, jer na njenom Instagramu nema niti jedne slike s psom imena Little Dog, tek je 2019. objavila nekoliko fotografija s psom imena Bean.

Pop zvijezda u emisiji "The Voice" nastupala je kao mentorica 2016. i 2017. te uvjerava da njen Little Dog "cvjeta u Nashvilleu u Tennesseeju i da je odlično".

Linker
24. travanj 2024 13:37