Bez lažnog glamura

Blaće čistila mobitel i naišla na prave bisere: Otkrila kako se slavi nakon velikih spektakala

Iskrena TV voditeljica još je jednom oduševila prijatelje i pratitelje pokazavši kako je završila nakon finalne emisije Big Bothera iz 2018.

Nije tajna da je ono što se krije iza blještavih svjetala pozornice, mnogo manje glamurozno, a posljednjom objavom voditeljica Antonija Blaće otkrila je da može biti i urnebesno smiješno.

Nekoliko fotografija otkrilo je što je omiljenoj voditeljici bilo prvo na pameti, a i u rukama, nakon što je odvodila veliko finale televizijskog spektakla. Sretna i ozarena Tonka je uživala u kasnonoćnom hamburgeru. Još uvijek odjevena u svečanu haljinu sa šljokicama, sjela je na otvoren gepek automobila i dala si oduška.

"Sad sam ovo nasla brišući slike iz mobitela. Ovo je bilo valjda pola sata nakon finala zadnjeg BB-a. Ne znam kako zamišljate velike partije nakon finala velikih showova, ali evo...", napisala je i dodala da su s njom na nekim od slika kolegice zadužene za šmnku, frizuru te prijatelji.

Čitajte i: To je hrabrost! Antonija Blaće 'stisnula zube' i napravila ono što mnogima tjera strah u kosti

Pored nje uz automobil stoji suprug, vaterpolist Hrvoje Brlečić, on smiješnom gestom kojom pokriva lice rukom, daje do znanja da mu je malo i neugodno što je njegova draga tako navalila na hamburger. No simpatična Antonija na nekoliko fotografija radi smiješne grimase koje zorno pokazuju da je zaslužila svaki griz.

Balans, a ne savršenstvo

Finale posljednjeg Big Brothera Antonija je odvodila u svibnju 2018. u istoj haljini u kojoj je snimljena kraj automobila predala je ček s nagradom pobjedniku Bjelovarčaninu Antoniju Orkyju Oraču. Nakon što su završili svi protokoli, Antonija i suradnici zaputili su se na zrak, tamo je voditeljica ipak raspustila kosu iz frizure i po još jedan put - pokazala svoju duhovitu stranu.

Čitajte i: Antonija Blaće zadovoljno ide u ljeto, otkrila nam je i kako je to postigla: 'Ovaj put sam se othrvala'

Antonija je u srpnju peošle godine za Gloria.hr otkrila kako je uspjela u tome da joj pandemija i karantena ne utječu drastično na liniju. "Nisam baš sad vrlo fit, ali sam zaustavila rast, što mi je baš odlično. Obično padnem pod utjecaj okoline i okolnosti, ali ovaj put sam se othrvala”, kazala je Antonija. Tada je otkrila kako je došla do idealne "formule" koja u njezinom slučaju radi - ipak te stečene navike ne bi nikome dijelila kao preporuke, jer svaka osoba ima nešto specifično kad sebe.

"Što sam starija više težim balansu, nego savršenstvu. Iskoristila sam ovo vrijeme da se posložim i presložim. Surađujem već neko vrijeme s Bojanom Stojnićem, nutricionistom iz Rijeke, koji je na doktoratu u Španjolskoj. Došla sam do njega i njegove kompanije zahvaljujući preporukama zadovoljnih korisnika. Jako mi se svidjela njegova filozofija, uništava mitove o hrani i izgledu”, ispričala je Blaće za Gloria.hr.

Ono što je našu TV voditeljicu najviše osvojilo je to da je dobila program prehrane prilagođen njezinom nesređenom i kaotičnom životu. "Meni je do sad bilo nemoguće ispuniti ona famozna očekivanja od pet malenih obroka u danu. A onda su joj stručnjaci rekli – dobro ne moraš, idemo to prilagoditi”, objasnila je u čemu je to sada ključna razlika. Dodala je da joj se polako mijenja cijela svijest, što joj se sviđa.

Linker
20. travanj 2024 11:20