I mi bismo takve

Bojana u fenomenalnim čizmama zaplesala na ulici i poručila što treba imati u teška vremena

Glumica je ‘zaplesala‘ na zagrebačkoj ulici dok su oko nje vidljivi tragovi potresa, u upečatljivoj kombinaciji poslala je jednu pozitivnu poruku, koju bismo svi trebali prigrliti.

Iako mnogima, pogotovo njenim kolegama iz kazališta, ništa nije isto, glumica Bojana Gregorić Vejzović pokazuje kako slaviti vikend i život. Na pločniku, ispred skele, oko nje razrušene zgrade i stare fasade, glumica je visoko podigla ruku u maniri plesača u doba Groznice subotnje večeri.

Pozirajući u crnoj haljini, asimetričnog kroja i fenomenalnim crvenim čizmama na visoku potpeticu koje joj sežu do koljena - Bojana je jednostavno prizivala radost. A to je i napisala.

"U teška vremena treba imati noge za plesanje", poručila je glumica te u oznakama dodala: nikad nemoj odustati, samo pleši i život je lijep.

Glumica Dramskog kazališta Gavella, svoj je kazališni put započela upravo plesanjem, kao klasično školovana balerina bila je članica ansambla HNK Zagreb, prije nego je završila Dramsku akademiju i baletne papučice ostavila po strani.

Zdrav duh, u zdravom tijelu

No, ova majka dvoje djece, zagovornica je aktivnog načina života, a s vremena na vrijeme sa svojim pratiteljima na Instagramu podijeli komadić svoje fitness rutine. Tako je nedavno pokazala da joj stoj na rukama ne predstavlja nikakav problem.

Bojana je u braku s kolegom Enesom Vejzovićem, a ovaj umjetnički par često svoje pratitelje zabavlja vlastitim dogodovštinama. Iako je ova godina bila 'sporija' što se tiče glumačkih angažmana, iz svima poznatih razloga, Bojana se svojim objavama trudi širiti vedrinu i pozitivnu energiju.

Bojana i Enes u braku su već dugih 14 godina, a danas se vole baš kao i na početku veze. Par se zaljubio 2003. kada su zajedno glumili u predstavi "Popcorn", a vjenčali su se 2006. U braku su dobili dvoje djece - sina Raula i kći Zoe.

Linker
18. travanj 2024 23:56