Getty Images
Ima tek 38 godina

Borba s opakom bolešću! Pjevačica iz kultnog benda rastužila sve: 'Karcinom se proširio'

Rak dojke pjevačici Sarah Harding dijagnosticiran je ranije ove godine, a sada je primila najteže vijesti - proširio se. Podvrgnuta je teškim kemoterapijama.

Rak dojke pjevačici Sarah Harding dijagnosticiran je ranije ove godine, a sada je primila najteže vijesti - proširio se. Podvrgnuta je teškim kemoterapijama.

Glazbenica Sarah Harding prolazi kroz najteže dane u životu. Nekadašnja članica britanskog pop benda "Girls Aloud" suočila se s najtežom dijagnozom - rakom dojke. 38-godišnja Sarah u seriji objava na Twitteru dodala je da tu nije kraj njezinim nevoljama sa zdravljem, jer je prije nekoliko tjedana otkriveno i da se karcinom proširio.

Majka, obitelj i bliski prijatelji pomažu mi kroz ovaj period.

"Tijekom ove godine dijagnosticiran mi je rak dojke, a prije nekoliko tjedana primila sam užasne vijesti o napredovanju karcinoma. Proširio se pa trenutno prolazim kroz kemoterapije i borim se koliko god mogu. Moja divna majka, obitelj i bliski prijatelji pomažu mi da prebrodim ovaj period, no željela bih se zahvaliti i zdravstvenim djelatnicima - liječnicima i medicinskim sestrama koji su i dalje naši heroji", napisala je Harding uz fotografiju iz bolničkog kreveta. Zamolila je sve da poštuju njezinu privatnost dok prima teške terapije.

Nije više imalo smisla tajiti informacije o bolesti

Odluku da s ovom vijesti izađe u javnost Sarah je, objašnjava, donijela nakon što se počelo sve glasnije nagađati o njezinom zdravstvenom stanju. Naime, mnogi su je viđali na hodnicima bolnice te više nije imalo smisla tajiti s koliko teškim neprijateljem se bori.

Sarah Harding proslavila se kada je 2002. godine tijekom talent showa "Popstars" postala dijelom benda "Girls Aloud". Bend je trajao deset godina, a nakon raspada djevojke nisu ostale u lošim odnosima. Dapače, nekadašnje kolegice izrazile su želju za što brzim oporavkom, pružajući joj podršku u najtežim danima.

Čitajte i:

Najljepše što ćete danas pročitati: Prijateljstvo Brune Šimleše i Ljiljane Pranjić vraća nadu u ljude

Najteži dani za Cristiana Ronalda: Jedna od najvažnijih žena u njegovom životu završila u bolnici

Glumica se treći put bori s rakom dojke: 'Ne želim znati koliko mi je života ostalo'

Linker
27. travanj 2024 01:30