Ozbiljne prijetnje

Borba za slobodu: Britney Spears možda više nikad neće nastupati, ako se jedna stvar ne promijeni

Pjevačica je preko odvjetnika poručila da neće nastupati sve dok god je njezin otac zadužen za njenu karijeru i njezin život. Sutkinja nije maknula njegovo skrbništvo, ali jednu stvar joj je ustupila.

Pjevačica koja posljednjih godina u zanimanje javnosti dolazi zbog svog iznimno kompliciranog odnosa s ocem, i dalje ne vidi način kako bi se ti odnosi mogli normalizirati, dapače Britney Spears je svom odvjetniku rekla da se oca boji. Zbog tog odbija nastaviti sa svojom karijerom dok god on ima moć odlučivanja nad njom.

Ovog je tjedna sutkinja višeg suda u LA-u Brenda Penny odbila ukloniti Jamesa Spearsa s njegove ključne uloge u sudskom nadzoru koji kontrolira život i karijeru pjevačice već 12 godina.

image
Britney Spears samo putem društvenih mreža može komunicirati s javnosti.
BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Moja klijentica mi je rekla da se boji svog oca. Ona više neće nastupati, ako njen otac i dalje bude upravljao njenom karijerom", kazao je Britneyin odvjetnik Samuel D Ingham III.

No, sutkinja je rekla da će uzeti u obzir buduće molbe za njegovom suspenzijom ili čak uklanjanjem Spearsovog nadzora.

Otac sve poriče, no ipak je vidljiv pomak

Odvjetnica Jamesa Spearsa, Vivian Lee Thoreen, ostala je pri stavu da nije pružen niti jedan dokaz koji bi govorio u prilog njegove suspenzije, a također je tvrdnje o odnosu i kćeri okarakterizirala kao ‘rekla-kazala‘.

image
Britney Spears ovog je ljeta objavila niz čudnih videa na Instagramu te zabrinula obožavatelje.
FACE TO FACE/PROFIMEDIA

Sutkinja je ipak odobrila jedan Britneyin zahtjev, a to je da se u sunadzor njezine imovine uz oca postavi zaklada Bessemer. Majka glazbenice, Lynne Spears, preko odvjetnika je poručila da njena kći ne bi trebala biti prisiljena da se pokorava očevim nerazumnim zahtjevima, te kako je vrijeme za novi početak i njegovo uklanjanje.

James Spears je imenovan Britneyinim skrbnikom nakon njenog navodnog sloma 2007., a ta mu funkcija omogućava kontrolu nad većinom njene karijere, imovine, financija i osobnog života. Nedavno mu je ta mjera produljena do 2021.

image
Britney Spears #FreeBritney, prosvjed ispred sudnice u L.A.-u.
BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Situacija s Britney ovog je ljeta zabrinula vojsku njenih obožavatelja koji su pokrenuli peticiju Free Britney, s apelom za njeno oslobođenje te redovito održavaju prosvjede u Los Angelesu. Glazbenica je u rujnu zatražila da sudski proces o njenom skrbništvu postane otvoren za javnost.

Linker
18. travanj 2024 05:15